Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Everybody dance! Lidl i Embassy of Music izbacili ljetni hit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljeto može početi! Lidl i berlinska neovisna glazbena etiketa „Embassy of Music“ po prvi puta zajedno su objavili pjesmu „Everybody“ u izvedbi talentirane pjevačice i plesačice Oceane. Pjesma „Everybody“ pršti pozitivnom energijom, i to tako da nam najprije ulazi u uho, a potom poziva na ples. Kad začujete vruće latino i samba ritmove, vaše tijelo samo će se početi kretati u ritmu ove zarazne glazbe.

Ljetni hit „Everybody“ pjeva Oceana, koja je postala poznata po službenoj pjesmi UEFA-e „Endless Summer“ za Europsko nogometno prvenstvo 2012. godine. U glazbenom videu Oceana pokazuje da nije samo izvrsna pjevačica, nego i talentirana plesačica, sa savršeno usklađenim plesnim kretnjama. Oceana je odgovorna za tekst i glazbu ove pjesme, koju opisuje ovako: „Pjesma 'Everybody' podiže raspoloženje, potiče ljude na ples i pjevušenje uz glazbu. Savršen soundtrack za ljeto!“

Pročitajte i ovo PR Oglas Lidl i udruga Palčići uručili vrijednu donaciju KBC-u Zagreb Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Oceanin snažni glas predstavlja središnji element njezine glazbe. Bez obzira na to kojem se glazbenom stilu Oceana trenutno posvetila; bio to pop, r'n'b, jazz, funk ili reggae; ona svaku pjesmu utjelovljuje svojom prepoznatljivom i nezamjenjivom izvedbom.

„Embassy of Music“ neovisna je glazbena etiketa sa sjedištem u Berlinu, čiju stalnu umjetničku postavu čine zvijezde kao što su Passenger, Shaggy ili Moby. U najuspješnije objave singlova u povijesti ove tvrtke ubrajaju se br.1 hitovi kao što su Shaggyjev „Feel The Rush“, „Call On Me“ Erica Prydza te „Love Generation“ Boba Sinclara.

Službena premijera videa održala se 30. svibnja 2014. godine na Oceaninom korisničkom računu na Youtubeu pod sljedećim linkom: https://www.youtube.com/watch?v=YhTfS3R5WXQ , a ovaj ljetni hit stoji vam na raspolaganju za download na iTunesu: https://itunes.apple.com/album/everybody/id878636940. Osim downloada na iTunesu, CD s Oceaninim hitom Everybody možete nabaviti ekskluzivno u svim Lidlovim trgovinama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene