Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Abdul Fattah al-Sisi postigao je cijenu od stotinu tisuća dolara.


Anonimni korisnik eBaya nadimka dr_motown pokušao je u srijedu na toj čuvenoj internetskoj platformi za trgovinu prodati egipatskog predsjednika Abdela Fattaha al-Sisija!

Vezani članci Majke u trgovini Urnebesna snimka iz trgovine oduševila svijet, svaka mama suosjećat će s njom Autoindustrija (Foto: Getty Images) Ekonomski analitičar: ''Otvara nam se velika prilika da privučemo investicije''

Da bi priča bila time luđa, dr_motown je dobio ponudu vrijednu stotinu tisuća dolara, no na njegovu žalost, u međuvremenu su se umiješali administratori stranice koji su oglas obrisali.

Naime, zainteresirani su se za al-Sisija se mogli natjecati sve do sljedeće srijede, 3. ožujka, te sa sigurnošću možemo reći da bi egipatski predsjednik do tada postigao još povoljniju cijenu budući da je interes bio golem (u samo par sati preko stotinu ljudi je poslalo ponude).

Četverogodišnjeg dječaka zabunom osudili na doživotni zatvor za četiri ubojstva

Dr_motown je al-Sisija na eBayju opisao kao malo korištenog feldmaršala i doktora humanističkih znanosti s vojnom pozadinom, kupcu je obećao besplatnu dostavu, ali je i napomenuo kako eventualni povrat robe ne dolazi u obzir.

"Molim vas, kupite ga kako bi Egipat stekao političku i ekonomsku nazavisnost", napisao je al-Sisijem očito nezadovoljni Egipćanin, čiji je oglas očito bio reakcija na govor predsjednika objavljen na državnoj televiziji samo koji sat ranije.

Tijekom obraćanja naciji je, pojasnimo, al-Sisi doista izjavio kako bi se prodao kada bi znao da će to pomoći egipatskoj ekonomiji.