Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Može li bizarnije?

Dvije godine je vjerovala da vodi ljubav s dečkom, a spavala je s prijateljicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prevarantica je tijekom 'akcija' koristila protetski penis, odnosno kupaći kostim osnažen bandažama kako se ne bi otkrilo da ima grudi.

Djevojka čije ime nije objavljeno u javnosti iz pravnih razloga, tužila je ispred Kraljevskoga suda u Chesteru svoju prijateljicu Gayle Newland (25) zato što ju je na prevaru seksualno iskorištavala.

Pročitajte i ovo Uhićen Hrvoje Vojković Hrvoje vojković Posao je započeo s Tuđmanovim unukom, Croatia osiguranje isplatilo mu je ogromnu otpremninu, a onda je pao jer nije posadio tulipane Hotel New Yorker u New Yorku Našao rupu u zakonu pa pet godina živio besplatno u hotelu, a onda zbog pohlepe sam sebe zeznuo

Naime, Newland se dvije godine uspješno pretvarala da je muškarac, a sve kako bi vodila ljubav sa svojom privlačnom sveučilišnom kolegicom i prijateljicom.

Kako joj je to uspjelo, pitate? Počelo je 2011. godine kada je Newland na Facebooku napravila lažan profil te se žrtvi predstavila kao Kye Fortune.

Djevojka priredila intimni show svom dečku, a sve je netko snimio - s prozora

Romansa koja je započela porukama je ubrzo nastavljena uz brojne telefonske pozive, međutim kada je djevojka poželjela upoznati 'mladića' koji ju je osvojio riječima, Fortune joj je objasnio da će to biti teško izvedivo.

Naime, izmišljeni je muškarac djevojci kazao da se srami pokazati joj svoje tijelo jer je puno ožiljaka nastalih kao posljedica liječenja od tumora na mozgu.

Ipak, par se naposljetku našao u jednom hotelu, ali Fortune je inzistirao na tome da djevojka nosi povez preko očiju kako mu ne bi bilo neugodno.

'Što sada misli njezina obitelj?' Izazvala katastrofu objavom fotografije na Facebooku

Djevojka je pristala na takvu igru, te je par između veljače i lipnja 2013. godine pet puta vodio ljubav dok je Newland na sebi nosila protetski penis i kupaći kostim osnažen bandažama kako se ne bi osjetilo da ima grudi.

Na veliku žalost Newland, prilikom zadnjeg seksa djevojka je osjetila nešto neobično dok je Fortunea držala za kosu, a što ju je u konačnici nagnalo da skine povez s očiju i otkrije šokantnu istinu.

Newland zasad poriče djela, a što će sud u konačnici odlučiti ostaje nam svima vidjeti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene