Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nigerijska Savezna komisija za državnu službu je na renoviranje 26 toaleta potrošila 112.000 funti zbog čega je izložena kritici.


Nigerijska savezna komisija za državnu službu renovirala je 26 toaleta ove godine i pritom potrošila nevjerojatnih 28 milijuna nigerijskih naira, odnosno 112.000 funti, piše ToksDam. To i ne bi bilo toliko čudno da je riječ o izgradnji novih, ali ovdje se radi o renoviranju starih toaleta. Senat je odmah ovaj iznos proglasio smiješnim.

>> VIDEO Mislite da je ovo obična kupaonica? Pogledajte bolje...

Predsjednik senatskog odbora, Aloysius Etok rekao je kako je u 2012. godini bilo planirano potrošiti 18 milijuna naira na renoviranja toaleta te 25 milijuna naira za opremanje ureda potrebnim računalima. No, samo na toalete je potrošeno 28 milijuna, a prijevara je otkrivena prilikom izrade novog proračuna za 2013. godinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci (Foto: Kristin Palitza/DPA/PIXSELL) Nakon sedam godina nije više imao ni nadu, a onda je primio poziv: ''Tata, tata, jesi li to ti'' Vojska u Nigeriji Boko Haram odgovoran za otmicu stotina nigerijskih učenika: "Udarao me neprestano. Na kraju me pustio da zaostanem, pa sam iskoristio šansu i pobjegao"