Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

I ove godine Dukat poziva male i velike bicikliste na biciklističku utrku Zdrava navika i Dukatino utrku za djecu. Utrka počinje u subotu, 21. rujna u 11 sati na zagrebačkom jezeru Jarun, Otok Univerzijade, a prijaviti se možete na www.dukat.hr do 20. rujna.


U sklopu projekta Dukat Zelena zona te Europskog tjedna mobilnosti Dukat i ove godine organizira biciklističku utrku Zdrava navika s ciljem promicanje biciklizma kao ekološki prihvatljivog način prijevoza te brige o zdravlju i zdravim životnim navikama.

Utrka se održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba te je namijenjena svim ljubiteljima biciklizma koji žele provesti subotnje prijepodne na zdrav način i odmjeriti snage na biciklističkoj stazi. Uz iskusne bicikliste i rekreativce, koji će voziti oko Velikog jezera, Dukatino utrka za djecu okupit će najmlađe ljubitelje pedaliranja, od 6 do 14 godina, u kraćoj utrci od 700 metara na Otoku Trešnjevka.

Svi sudionici na dar dobivaju natjecateljsku majicu i Dukatov poklon iznenađenja, a poslije utrke očekuje ih piknik "Zdrava navika" s Dukatovim mliječnim proizvodima. Za sve natjecatelje Dukat i sponzori pripremili su i bogatu tombolu s biciklom kao glavnom nagradom.

Natjecati se može u dvije kategorije za odrasle: Građani (7 km) i Sportaši (14 km) te dvije za djecu: Dukatino mali (6-9 godina, 700 m) i Dukatino veliki (10-14 godina, 700 m). Sudjelovanje u utrci je besplatno.

Prijavite se za sudjelovanje na www.dukat.hr do 20. rujna!