Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pazi lomljivo!

Dostava koja je postala internet hit!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka poštanska služba FedEx ima pravu PR noćnu moru. Za nju je zaslužna snimka nadzorne kamere prilikom jedne od njihovih dostava.

Snimka je na YouTubeu u nepunih deset dana od postavljanja prikupila čak 6.609.199 pogleda i uzrokovala brojne šale na račun FedExa, kao i šaljive snimke na njihov račun, s istom tematikom.

Pročitajte i ovo Policija; ilustracija - 2 Pravila su ista za sve Dvije skupine vozača su pod posebnim nadzorom policije: Dnevnik Nove TV otkriva zašto Dostavljači Blagdanska okupljanja Počinje pojačani nadzor taksija i dostavnih vozila: Policija posebno provjerava ove stvari

Blamaža je završila i na talk showu Conana O'Briena, koji je prikupio neke od tih šaljivih snimki i emitirao ih u svojem showu.

Što se originalne snimke tiče, vlasnik dostavljenog monitora, kojeg je FedExov dostavljač nonšalantno 'šiknuo' preko ograde, izjavio je za Huffington Post kako je u vrijeme dostave bio kod kuće te da je dostavljač samo trebao pozvoniti.

'Sad moram reklamirati razbijeni monitor', istaknuo je vlasnik. FedExova glasnogovornica Shea Leordeanu izvijestila je kako je oštećena stranka dobila novi monitor bez dodatnih troškova, uz veliku ispriku od strane FedExa.

'Djelatnika čeka disciplinska komisija i on trenutno više ne dostavlja', dodala je Leordeanu. Istaknula je i kako je snimka prilika za FedEx da iz nje nešto i nauče.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene