Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozitivnom energijom protiv zla

Dobro vs. Zlo: Luda utrka superjunaka u Jeruzalemu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utrku za spas svijeta od zla krenuli su pilići, kravice, supermeni i brojni drugi likovi koje je ljudska mašta pretvorila u vozila za utrke. Jeruzalem je ugostio ljude dobre volje iz cijeloga svijeta. Svojom vještinom brze vožnje žele pokazati kako se zemlja spašava od sila zla.

Pačići su to, koji se spremaju za svoj prvi let protiv zla, a i opasan bik je spreman za borbu. Za borbu su spremni i likovi iz popularne serije i svi su se oni jučer fenomenalno zabavljali, u nadi da će svojom pozitivnom energijom pobijediti zlo. 'Mi smo Power Rangersi. Imamo nevjerojatan Megazord iza sebe. Četiri metra je visok i to je način na koji ćemo mi poraziti sve zlo na Zemlji', rekao je Ron Nachman, sudionik utrke.

Pročitajte i ovo Automobili na aukciji Javna dražba Država zaradila 200.000 eura: "To je mačak u vreći, na nekom dobijemo, na nekom izgubimo" Utrka Holjevka Tradicionalna utrka Holjevka zatvara promet dijelom Zagreba: Pogledajte alternativne pravce

Supermen je ovaj put poveo cijelu obitelj sa sobom. Iako se čini kao maškarana povorka s ludim alegorijskim vozilima, ovo su samo uzbuđeni sudionici u kreativnim automobilima, a došao ih je gledati cijeli Jeruzalem. 'Moj cilj je unijeti što više događanja u ovaj grad. Uloga Jeruzalema je da bude kulturni centar svijeta, mjesto gdje ljudi mogu doći i slaviti hodočašće i židovske blagdane. Jeruzalem je, hvala Bogu, spreman prihvatiti masu koja dolazi', istaknuo je Nir Barkat, gradonačelnik Jeruzalema.

Brzinom munje, dobro je pobijedilo zlo. Jeruzalem jučer nije osjetio nacionalnu, socijalnu ni vjersku razliku. Kreativne umjetnine kretale su se samo u jednom smjeru, brze zabave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene