Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za one koji mailove šalju u ljutnji i brzo požale ono što su učinili, Google ima rješenje.


Dobra vijest iz Googlea - dopustio je brisanje mailova za koje biste radije da ih niste poslali. Nova funkcija omogućit će vam da brzo izbrišete poslane e-mailove i tako spriječite da mail stigne do primatelja. Nova funkcija je u fazi testiranja i još je uvijek nemaju svi korisnici, piše BGR.com.

Istraživali milijune mailova, evo što su otkrili!

Vezani članci Slika nije dostupna 'Gmail ne naplaćuje korištenje servisa, ali to ne znači da je besplatan' Slika nije dostupna Za deseti rođendan Gmaila Google 'predstavio' shelfie

Evo što treba uraditi:

Kliknite na ikonicu koja izgleda kao zupčanik i potom na 'Settings', odnosno 'Postavke'. Kada otvorite 'Settings', skrolajte prema dolje dok ne dođete do opcije 'Labs'. Radi se o tabu u kojem se nalaze eksperimentalne funkcije Gmaila. Otvorite Labs i potom skrolajte do opcije 'Undo Send'. Kada pronađete tu opciju, treba je aktivirati, odnosno kliknite na opciju 'Enable' i potom na 'Save'.

Nakon što ste učinili sve od navedenog, kada pošaljete mail koji ne želite da stigne do primatelja, na vrhu pojavit će se opcija koja će vam omogućiti da poništite poslati mail.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook