Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što biste vi učinili?

Dobio na lutriji i istog trenutka napustio radno mjesto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvanaest kolega odlučilo je zajedno zaigrati lutriju te su osvojili više od 38 milijuna funti (oko 344 milijuna kuna).

Kada je 12 radnika jedne britanske prijevozničke kompanije udruženih u sindikat, prije nekoliko dana uplatio lutriju, samo su se sanjali da će je dobiti. San im se ostvario, a podebljanih bankovnih računa svi su prestali dolaziti na posao. Jedan je vozač, nakon što je saznao sretnu vijest, otišao s radnog mjesta usred smjene.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uplatio 1,50 eura Beskućnik dobio na lutriji, ali nije mogao do novca Dobitni listić Krivi listić Uplatio je listić, ali blagajnik je pogriješio: Muškarca šokiralo što se zatim dogodilo

On je jedan od 12 radnika zaposlenih kod jednog autobusnog prijevoznika u Corbyju u Northamptonshireu koji su proslavili dobitak, piše Daily Mail.

Zabavu je organizirao vođa sindikata Dave Mead koji je nazvao poslodavca i rekao mu da nitko od njih sljedeći dan neće doći na posao. Svaki član ove sretne skupine radnika dobit će tako 3,1 milijun funti.

>> Osvojila milijun dolara i nastavila primati socijalnu pomoć

Cijeli je grad brujao kada je čuo za dobitak. Netko je na Twitteru čak objavio da je jedan vozač izašao iz autobusa usred smjene. Ovo je već drugi put da je netko iz tog britanskog grada dobio na lutriji. Prije nekoliko je godina jedna gospođa osvojila 1,3 milijuna funti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene