Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Grčka nogometna momčad koja se našla u financijskim problemima dobila je pomoć od lokalnog bordela.


Igrači kluba Voukefalas Larissa imaju nove ružičaste dresove, a na njima su jasno istaknuta loga dva bordela. 'Villa Erotica' i 'Soula's House of History', odlučile su financijski pomoći sportašima u gradu Larissa nakon što je Vlada nemilosrdno rezala proračun, pa tako ovu momčad uskratila novca koji bi inače dobili od države, javlja AP.

Vezani članci Severina Severina nasmijala obožavatelje videom u kojem bježi od gusaka: "Hvala ti, ovo je urnebesno" Grčka policija, arhiva Cure detalji brutalnog smaknuća crnogorskih mafijaša: "Ubili su ih vrlo iskusni profesionalci"

Prostitucija je u Grčkoj legalna i strogo regulirana. Unatoč tome, ovo sponzorstvo podiglo je mnoge kontroverze, pa je tako tijekom utakmica zabranjeno igračima nositi ružičaste dresove s logom bordela.

>> 'Grčka najvjerojatnije napušta eurozonu'

Vlasnica bordela 'Soula's House of History', 67-godišnja Soula Alevridou smatra kako to nije pravedno. Naročito imajući na umu da su na dresovima nogometaša često istaknuta imena kladionica. Ona je na majice uložila već 1.000 eura

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook