Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrutnost prema životinji

Djevojka ugrizla svog trogodišnjeg buldoga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetnaestogodišnjakinja iz američke savezne države Illinois uhićena je nakon što je u alkoholiziranom stanju ugrizla obiteljskog psa.

Policija je ustanovila kako je buldog Kingston ugrizao Analise Garner (19), ali tek nakon što je ona ugrizla njega. 'Buldog je uhićenu ugrizao u samoobrani', rekao je policijski narednik Mike Smith.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Ilustracija Božićna šetnja Krvoločan napad na našem otoku: Pas izgrizao drugog psa i vlasnicu, policajac ga ubio

O ovom je incidentu obaviješten i Ured za kontrolu životinja u čijem izvješću stoji je kako trogodišnji Kingston uškopljen i kako prethodno ovom incidentu nikada nije nikoga ugrizao, no pokazalo se da nije na vrijeme primio novo cjepivo protiv bjesnoće, te je stavljen u desetodnevnu karantenu kod kuće.

>> Muškarac ugrizao psa jer je ovaj njega prvi

U međuvremenu, Analise Garner, dobila je zabranu prilaska stanu, a prema pisanju portala The Daily Beast ona je prvo napala svoju majku, a potom i psa. Veterinar

Analise sada čeka optužba za okrutnost prema životinji, obiteljsko nasilje i za maloljetničko konzumiranje alkohola.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene