Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nažalost, mnoge se žene u identičnim situacijama ne snađu od silnoga šoka i srama.


Nepoznata mlada dama iz kineskog grada Nanjinga fantastično se snašla kada je shvatila da joj nekakav perverznjak fotografira gaćice ispod haljine u javnom prijevozu.

Vezani članci Novac u policijskim prostorjiama (Foto: Arhiva/Dino Stanin/PIXSELL) Obrat u slučaju nestanka novca iz zgrade policije u Puli: "Ništa nije ukradeno nego se nije poštivala procedura" Policija,ilustracija (Foto: Pixsell,Dusko Jaramaz) Pokušaj ubojstva u Petrinji: Nepoznati počinitelji izboli dvojicu mladića i teško ih ozlijedili, jedan od ozlijeđenih je pripadnik hrvatske vojske

Djevojka je mladića prokazala ispred ostalih putnika, a zatim ga je još i natjerala da pregrize memorijsku karticu kako bi bila u potpunosti sigurna da neće biti u mogućnost objaviti negdje na internetu te fotografije.

Brojne žene, nažalost, u identičlnim situacijama obično zanijeme od silnoga šoka i srama, međutim ova ih je dama na društvenoj mreži Weibo pozvala da budu odvažnije.

Perveznjaka je, uostalom, čak i snimila kako bi ga svi u gradu mogli prepoznati, a upravo se zahvaljujući tom zapisu i policija uključila u slučaj te je naposljetku mladića privela na obavijesni razgovor.