Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Degutantno

Zgrožen otac iz sobe sina čuo nepoznat muški glas - Kad je ušao, imao je što vidjeti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osoba koja je slala poruke mislila je da komunicira s malom djevojčicom, a svaka je poruka bila degutantnija od prethodne.

Šestogodišnji dječak koji je igrao Minecraft dobio je seriju seksualno eksplicitnih poruka od nepoznatog muškarca. Poruke su bile govorne i pisane, tvrdi dječakov otac koji je sve prijavio policiji u Clevelandu.

Da stvar bude gora, dječak boluje od Aspergerovog sindroma. 

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Pedofil skriven na Facebook stranici 'vrebao' žrtve

'Živim sam sa sinom i ne mogu biti s njim svih 24 sata. Ostavio sam ga samog u sobi na pola sata i sve poruke stigle su u tom periodu. Bio sam u prizemlju i čuo sam muški glas. Znao sam da nešto nije u redu jer mi je sin rekao da ne ulazim i da ne gledam igricu', ispričao je otac a prenosi Daily Mail.

Kazao je i kako je osoba koja je slala poruke mislila da komunicira s malom djevojčicom, a svaka je poruka bila degutantnija od prethodne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene