Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osoba koja je slala poruke mislila je da komunicira s malom djevojčicom, a svaka je poruka bila degutantnija od prethodne.


Šestogodišnji dječak koji je igrao Minecraft dobio je seriju seksualno eksplicitnih poruka od nepoznatog muškarca. Poruke su bile govorne i pisane, tvrdi dječakov otac koji je sve prijavio policiji u Clevelandu.

Da stvar bude gora, dječak boluje od Aspergerovog sindroma. 

Vezani članci Tragedija u Kninu - Ilustracija - 1 Tragedija u Kninu: Obdukcija otkrila uzrok smrti dječaka kojeg je otac ostavio u automobilu Majka dječaka s autizmom - 4 Muka majke koju je autistični sin grizao i udarao trajala je mjesecima, nakon priče u Provjerenom našlo se rješenje. No čudima tu nije kraj...

Pedofil skriven na Facebook stranici 'vrebao' žrtve

'Živim sam sa sinom i ne mogu biti s njim svih 24 sata. Ostavio sam ga samog u sobi na pola sata i sve poruke stigle su u tom periodu. Bio sam u prizemlju i čuo sam muški glas. Znao sam da nešto nije u redu jer mi je sin rekao da ne ulazim i da ne gledam igricu', ispričao je otac a prenosi Daily Mail.

Kazao je i kako je osoba koja je slala poruke mislila da komunicira s malom djevojčicom, a svaka je poruka bila degutantnija od prethodne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook