Stranicu u ovome trenutku prati čak 175 tisuća radoznalih.


Ukoliko vas zanima kako žive djeca ruskih bogataša, pripadnici tamošnje takozvane zlatne mladeži, stranica na Instagramu Rich Russian Kids pravo je mjesto gdje se možete informirati kroz fotografije.

Vezani članci Ruski predsjednik Vladimir Putin Rusi grade novi grad na krajnjem istoku: Putin otkrio ime novog industrijskog centra s 300 tisuća stanovnika Ruski predsjednik Vladimir Putin VIDEO Učenik ispravio Putina na satu povijesti, ravnatelj ga opomenuo zbog drskosti. Kremlj: "Nadamo se da neće naknadno biti kažnjen"

Stranica se pojavila prije nešto više od pola godine, a po svemu sudeći je nastala inspirirana jednom o kojoj se već naveliko pisalo - Rich Kids Of Instagram.

Instagram: Russian Rich Kids

Ruska je verzija također postala veliki hit te je u ovom trenutku prati čak 175 tisuća ljudi, a pokrenuo ju je neki anonimni korisnik uz tvrdnju da 'minigarhe' ne mrzi.

Pa ako je tome i tako, svejedno je privukao golem broj onih koji smeta socijalna nepravda i koji se vrlo grubo izražavaju o djeci kojoj obilje nije nepoznat pojam.