Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Profesor pozvao policiju

Djeca podijelila pronađenih 15.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici jedne osnovne škole u Njemačkoj mislili su da sanjaju kada su im prijatelji u razredu podijelili gotovo 15.000 eura koje su pronašli u omotnici, doznaje se od policije.

Na putu do škole u Griesheimu, južno od Frankfurta, dvije djevojčice i dvojica dječaka od 10 do 13 godina pronašli su veliku oštećenu omotnicu s hrpom novčanica i dokumentima. Djeca su novac podijelila prijateljima u razredu, a jedan od njih se povjerio profesoru koji je odmah obavijestio policiju, ali je i pozvao djecu da vrate novac. Prvo su skupili gotovo 12.000 eura, a nakon opomene svota se popela na 14.040 eura.

Pročitajte i ovo Val dobrote učenika za sisačke škole - 8 Djeca za djecu Učenicima iz Petrinje stigle donacije školaraca u Zagrebu: "Bio sam jako sretan jer sam znao da nisam sam i da netko drugi misli na mene“ Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Tragedija u Zaprešiću: U šumi pronađeno tijelo starije ženske osobe

Zahvaljujući dokumentima u omotnici policija je ušla u trag navodnom vlasniku, Afganistancu koji je rekao da je izgubio 15.000 eura, ali nije mogao dokazati odakle mu novac. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene