Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjereno donosi

Dječji biseri: Kosor 'radi sportove', recesija je bolest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Magazin Provjereno posjetio je dječji svijet. Zanimalo ih je što djeca misle o premijerki, recesiji i sličnim problemima koje muče odrasle.

Ispostavilo se da djeca misle da je recesija bolest, za premijerku Jadranku Kosor misle da ona 'radi sportove'. No nije to sve što misle o njoj.

Pročitajte i ovo Kraljica i premijerka Posebna čast Fotografkinja koja je zadnja snimila kraljicu Elizabetu II. otkrila detalje tog susreta Kraljica i premijerka NAKON SMRTI KRALJICE Britanska premijerka: "Svi smo shrvani. Kraljica je bila kao stijena na kojoj je izgrađena moderna Britanija"

Kada je opisuju istiću; 'ima dugu kosu i ima ogrlice...i narukvicu', zatim 'to je ona bijela s bijelom kosom!', pa 'ima bijelu kosu i uvijek nosi naušnice...i uvijek ima onaj kak' se zove...kostim'.

Na pitanje novinara Provjerenog što ona radi djeca odgovaraju 'Vježba!'. Na pitanje što vježba odgovaraju 'skija se, na snijegu!'.

Kako izgleda svijet velikih kroz oči malenih istražili su Ema Branica i Mato Barišić. Snimku pogledajte na stranici magazina Provjereno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene