Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Evie je kući iz nacionalnog parka Yosemite ponijela dva štapića. Pekla ju je savjest pa je napisala pismo isprike i štapiće koje nije smjela uzeti, poslala natrag.


Američki nacionalni park Yosemite klincima od 7 do 13 godina starosti nudi poseban program obuke nakon kojega mogu postati mladi park rendžeri. Kroz obuku je uspješno prošla i mala Evie, čije je pismo upravi nacionalnog parka, nakon što ga je jedan od pravih rendžera objavio na Redditu, postalo viralno.

>> Pogledajte nevjerojatan vodopad koji 'riga lavu'

Vezani članci Prirodni Photoshop (Foto: boredpanda.com) Gledatelji mislili da je riječ o Photoshopu, a onda shvatili da su posvjedočili prirodnom čudu Jelen i turisti (Foto: Screenshot/YouTube) Divlje životinje nisu raspoložene za selfije: Jelen napao turiste u nacionalnom parku

'Dragi rendžeri, ja sam mlada rendžerica i nedavno sam posjetila Yosemite. Slučajno sam kući ponijela dva štapića. Znam da iz parka kući ne bih smjela ponijeti ništa, stoga vam štapiće šaljem natrag. Molim vas da ih vratite u prirodu. Hvala, Evie', stoji u pismu djevojčice, uz koje su priložena dva komadića drveta.

Rendžer koji je objavio pismo kaže da je u kontaktu s roditeljima male Evie, piše Mashable.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook