Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad bi svi...

Dirljiv video: Djevojčica dijelila hranu i igračke siromašnim sugrađanima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malena djevojčica iz Kuvajta povela je svoje roditelje u šoping do iznemoglosti. No, sve kupljeno nije bilo za nju nego za svoje siromašne i bolesne sugrađane.

Video imena 'Lulwa makes happiness' pokazuje djevojčicu koja daruje svoje siromašne i bolesne sugrađane različitim darovima i hranom koja im je i više no potrebna.

Pročitajte i ovo Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?" Umirovljenik Siromaštvo na svakom koraku Nakon što potroše na hranu, umirovljenici nemaju gotovo ništa: "Ako šparam cijeli mjesec, ostanu mi dva, tri eura"

Lulwin otac je rekao da je njen čin dobrote htio zabilježiti na kameri kako bi se i kao odrasla prisjetila tih trenutaka i kao bi se u životu nastavila tako ponašati prema osobama koje imaju manje sreće u životu.

'Dajem hranu potrebitima kako bih ih usrećila', rekla je Lulwa nakon čega je s ocem otišla u dječju bolnicu i odnijela im darove.

Video završava dirljivom porukom: 'Lulwa nije pomogla drugima. Pomogla je sebi naučiti kako treba živjeti. Što bi bilo kada bismo svi postali Lulwa...'

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene