Obavijesti Pretražite Navigacija
FORTRADE

Dionice Tesle porasle više od 400% od početka godine

Fortrade - Tesla - 1
Fortrade - Tesla - 1 Foto: PR
Proizvođač električnih automobila, tvrtka Tesla, nastavlja iznenađivati tržišta u 2020. Cijena dionice proizvođača vozila Tesla Model X, 3 i Y je porasla je preko 400% od početka godine jer su učesnici na tržištima vjerovali da bi tvrtka mogla biti dodata na listu burzovnog indeksa S&P 500.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako od svoje kuće trgovati cijenom dionica Tesle (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Tesle”. Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Tesle” preuzmite ovdje.

Pročitajte i ovo PR Kako trgovati cijenom dionica Zanimaju vas električna vozila? Sada možete trgovati cijenom njihovih dionica PR “Kako trgovati cijenom dionica” Uložite u sebe i svoje znanje: Preuzmite besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica”

Naime, tvrtka je prvi put od osnivanja četiri tromjesečja za redom objavila pozitivne rezultate zarade. Osim toga, tržišna kapitalizacija tvrtke je porasla za oko 400 milijardi dolara u 2020. godini, čime je premašila zajedničku tržišnu kapitalizaciju američkih brendova Ford i General Motors.

Fortrade - Tesla - 1 Fortrade - Tesla - 2 (Foto: PR)

Tvrtka Tesla je nedavno objavila kako će početi sa proizvodnjom vlastitih baterija, što bi moglo unaprijediti njihovu kvalitetu za 50%.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Tesle” preuzmite ovdje.

I na kraju, tvrtka i dalje planira proizvesti 500.000 vozila u 2020. godini, što bi predstavljalo još jedan rekord i uliva povjerenje ulagačima koji će nastaviti pažljivo pratiti cijenu Teslinih dionica u narednom periodu.

CFD-ovi (ugovori za razlike) su kompleksni instrumenti s visokim rizikom od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. Velika većina računa malih ulagača gubi novce kod trgovanja CFD-ovima. Trebali biste razmotriti shvaćate li kako funkcioniraju CFD-ovi i možete li si priuštiti visoki rizik od gubitka novca. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije i nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene