Obavijesti Video Pretražite Navigacija
(Anti)Valentinovo

Evo 10 razloga zašto nećete mrziti Valentinovo ako ste 'solo'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svatko tko je makar jednom od tinejdžerstva proveo Valentinovo sam, razumjet će sve one koji za Valentinovo 2013. godine zapravo 'slave' anti Valentinovo...

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pročitajte i ovo Valentinovo i inflacija - 5 Ljubav se ne kupuje ili? Nevjerojatan iznos koji se potroši za Velentinovo: Zaljubljeni će zbog inflacije morati izdvojiti još više Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Slavite li Valentinovo? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

'Bolje je biti nesretan sam nego nesretan s nekim', izjavila je slavna Marilyn Monroe 'potkovana' bogatim ljubavnim iskustvom s muškarcima. A kad je riječ o 'anti' Valentinovu citati slavne Merlinke zaista imaju smisla.

>> Ovo su parovi koji nam vraćaju vjeru u ljubav!

Jer povijest se ponavlja. Sitni anonimci poput nas često se poistovjećuju s poznatim ljudima, posebno kad je vrijeme Valentinova i drugih blagdana, a ako već nemamo svi priliku u životu biti uspješni kao oni, imamo makar priliku učiti na njihovim greškama.

Da, Valentinovo je trn u oku svakog usamljenog čovjeka koje iritira više od božićnih pjesama mjesec dana prije Božića u trgovačkim centrima. No, tu muziku, reklame i priče o ljubavi ne možete isključiti. Ali ih uvijek možete staviti na 'mute' i Valentinovo provesti bolje nego oni.

Deset razloga zbog kojih nećete mrziti Valentinovo ako ste solo:

1. Kupite sebi poklon. Svatko sebi uvijek mora biti na 1. mjestu. Ako volite sebe, prvo darujte sebe. Nečim super, nemojte štedjeti!

2. Darujte prijatelje. Posebno one koji su također single. Ne iz suosjećanja već iz razloga što nas darivanje, dokazano, čini sretnijima. A zašto onda ne biste još nekoga usrećili?

3. Dobro razmislite zašto ste single i je li vam Valentinovo ikad zapravo bilo posebno ili je to tek još jedan 'praznik za trošenje novaca'.

4. Umjesto stresa kupovanja 'savršenog' poklona koji je ujedno i super i romantičan i koristan nabija vam stres čak mjesec dana. Naime, neka istraživanja tržišta pokazala su kako brojni parovi o poklonima počnu razmišljati već početkom siječnja!

5. To što ste 'single' ne znači da vam je loše. Sjetite se samo svih onih 'dejtova' koji su vam potrošili vrijeme i živce s ljudima koje više nikad ne želite vidjeti. Zar bi vam bilo lakše da ste na Valentinovo s nekim od njih?!

6. Ogorčeni ste jer vam je netko slomio srce? Nemojte biti, naučili ste lekciju. Znači, neće vam se ponoviti. Budite sretni što je to iza vas.

7. Za Valentinovo se makar jednom nasmiješite jer znate da nećete dobiti neki glupi poklon za kojeg ćete pola večeri razmišljati kome ćete ga proslijediti

8. Nasmiješite se još jednom jer večeras možete ići kud god hoćete, s kim god hoćete, raditi što god hoćete jer ste - slobodni.

9. Dobro razmislite, biste li sad bili sretni da imate obvezu prema nekome i da ste u vezi ili ste samo malo 'down' jer je 'Dan zaljubljenih'?

10. Ljubav iovako ne dolazi kad je mi hoćemo jer se ona jednostavno dogodi. Zvuči kao kliše, ali to je činjenica. Baš kao i ona izrekla da je: 'Zaljubljenima Valnetinovo svaki, a ne samo jedan dan u godini'. Uostalom, vjerojatno ste ovako sretniji!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene