Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fešta uz dalmatinsku pismu u Međimurju

Dani Međimurja i Dalmacije u Toplicama Sveti Martin 23.-25.03.'18!

PR
PR
Organizirajte bijeg sa dragom osobom ili s društvom te zapjevajte poznate klapske „pisme“ uz vrhunske specijalitete i dobru čašicu vina!

 Veličanstvena petorka poznata kao dalmatinska klapa Iskon zabavit će vas krajem ožujka u Termama Sveti Martin u srcu Međimurja! Organizirajte bijeg sa dragom osobom ili s društvom te zapjevajte poznate klapske „pisme“ uz vrhunske specijalitete i dobru čašicu vina!

3 dana vrhunskog gastro-glazbenog uživanja uključuje 2 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Spa Golfer, organiziranu Međimursku večer – s lokalnim specijalitetima uz promociju vina i nastup međimurskih tradicionalnih izvođača, te Dalmatinsku večer uz dalmatinska jela, promociju dalmatinskih vina i nastup klape Iskon.

Pročitajte i ovo PR Oglas Najpovoljniji wellness odmor uz 10% popusta za plaćanje Mastercard® karticama! PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta!

PR PR

Zabavite se obje večeri dugo u noć, a preko dana iskoristite sve što vam se dodatno nudi za potpunu relaksaciju i aktivan odmor, primjerice 50 kn poklon bon za masažu po osobi, neograničeno kupanje u "The Temple of Life", aqua aerobic, noćno kupanje (petkom ili subotom), izlet subotom na farmu jelena ili istraživanje ljepota međimurskog kraja.

U ovoj family-friendly ponudi uključen je boravak jednog djeteta do 12 godina na pomoćnom ležaju te gratis boravak za drugo dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima!

Sviđa vam se ova neodoljiva kombinacija „sjevera i juga“? Rezervirajte svoj međimursko-dalmatinski vikend što prije! Pssst! Imate više od jedne kupovine na stranici www.crnojaje.hrSvakako provjerite svoj Crno Jaje newsletter gdje se nalazi kod za dodatnih 150 kuna popusta na cijenu kupona!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene