PR
PR

Organizirajte bijeg sa dragom osobom ili s društvom te zapjevajte poznate klapske „pisme“ uz vrhunske specijalitete i dobru čašicu vina!


 Veličanstvena petorka poznata kao dalmatinska klapa Iskon zabavit će vas krajem ožujka u Termama Sveti Martin u srcu Međimurja! Organizirajte bijeg sa dragom osobom ili s društvom te zapjevajte poznate klapske „pisme“ uz vrhunske specijalitete i dobru čašicu vina!

3 dana vrhunskog gastro-glazbenog uživanja uključuje 2 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Spa Golfer, organiziranu Međimursku večer – s lokalnim specijalitetima uz promociju vina i nastup međimurskih tradicionalnih izvođača, te Dalmatinsku večer uz dalmatinska jela, promociju dalmatinskih vina i nastup klape Iskon.

PR
PR

Zabavite se obje večeri dugo u noć, a preko dana iskoristite sve što vam se dodatno nudi za potpunu relaksaciju i aktivan odmor, primjerice 50 kn poklon bon za masažu po osobi, neograničeno kupanje u "The Temple of Life", aqua aerobic, noćno kupanje (petkom ili subotom), izlet subotom na farmu jelena ili istraživanje ljepota međimurskog kraja.

U ovoj family-friendly ponudi uključen je boravak jednog djeteta do 12 godina na pomoćnom ležaju te gratis boravak za drugo dijete do 7 godina u krevetu s roditeljima!

Sviđa vam se ova neodoljiva kombinacija „sjevera i juga“? Rezervirajte svoj međimursko-dalmatinski vikend što prije! Pssst! Imate više od jedne kupovine na stranici www.crnojaje.hrSvakako provjerite svoj Crno Jaje newsletter gdje se nalazi kod za dodatnih 150 kuna popusta na cijenu kupona!