Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zahtjev za izdavanje vize u samo tri koraka i to iz svog doma! To je građanima putem internetske stranice omogućila turska Vlada.


Samo tri koraka potrebna su da bi i iz svog doma poslali zahtjev za vizu kojom potom možete ući u Tursku. E-viza, odnosno elektronski aplikacijski sustav za vizu objavljen je na internetskim stranicama turske Vlade.

Vezani članci Andrej Plenković Pogledajte dodavanje premijera i ministra na sjednici Vlade: "Da i to javnost zna!" Andrej Plenković Otkrivena točna brojka izdanih COVID potvrda: "Prilagodba na potvrde trebala bi biti rutina"

>> 'Hrvatska država mi je slomila srce! Uveli ste vize'

Oni koji se odluče na ovakav način apliciranja za vizu sve će potrebne informacije unijeti preko interneta, a plaćanje će izvršiti karticom. Nakon uspješne prijave, viza se elektroničkom poštom šalje primatelju koji je potom treba isprintati i pokazati prilikom ulaska u zemlju te nositi sa sobom cijelo vrijeme boravka u zemlji.

Međutim, e-viza valjana je samo za turiste, a ako na primjer želite ondje živjeti ili studirati ipak ćete se morati obratiti Turskoj ambasadi ili konzulatu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju