Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Autor videa zasigurno nije imao loše namjere, no zaboravio je da će ga vidjeti i oni ljudi skloni krađi.


Slavni YouTuber DaveHax, čovjek kojeg prati više od milijun ljudi, nehotice nam je svima zakomplicirao živote jer je baš svakog podučio tome kako da postane uspješan kradljivac.

Vezani članci Radijator, ilustracija Dolazi sibirska zima, a mi ne znamo? Provalio u kuću, 89-godišnjakinji skinuo i ukrao radijatore Krušna peć, ilustracija Užas u Sloveniji: Prilikom rušenja krušne peći pronašli dječju lubanju: ''Ovdje živim 41 godinu i svih ovih godina nije se dogodilo ništa neobično''

Naime, Hax je prije desetak dana na svome kanalu prikazao kako lako napraviti rezervne ključeve, no očito je zaboravio na detalj da nemaju baš svi oko nas plemenite namjere.

Retriverica obranila dom od provalnika unatoč snažnim udarcima

Video je u međuvremenu skupio više od četiri milijuna pregleda, pa budući da su ga počeli prenositi i veliki svjetski portali, i mi smo ga odlučili objaviti iz tri dobra razloga:

Da vam pokažemo kako napraviti rezervne ključeve nađete li se doista u situaciji da vam hitno zatrebaju, da vas upozorimo na to ćete od sada morati paziti na njih i više negoli ranije, odnosno da imate na umu kako je nužno pozvati policiju i bravare upomoć ukoliko primijetite da su vaši nekim čudom postali neobično tamni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook