Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Crno Jaje vam donosi uvijek najbolje ponude i najveće popuste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kozmetički tretmani za cijelo tijelo u nekoliko gradova!

Pročitajte i ovo PR Super ponuda Do vozačke dozvole B kategorije po najnižim cijenama uz CrnoJaje.hr u čak 3 grada: Zagrebu, Splitu i Rijeci! PR Posebna ponuda Pažnja, fokusiraj se i krećemo! Brzo & povoljno uz Osiguraj.me obavezno auto osiguranje i akciju SAMO do kraja mjeseca...

Želite glatku kožu bez iritacija i oštećenja? Isprobajte depilaciju šećernom pastom i gotovo bezbolno uklonite dlačice uz 60% popusta, jer samo glatka koža je lijepa koža.

Mikrodermoabrazija i kompletna njega lica očekuju Vas u Zagrebu, Velikoj Gorici i Osijeku uz super popuste, a na manikuru i svečani makeup Vas pozivaju saloni u Zagrebu.

Vaša kosa će zasjati uz keratinske tretmane u Zagrebu i Zadru, a ukoliko želite izgubiti nekoliko kilograma, također imamo iznenađenje za Vas! Smršavite u Zagrebu i Sesvetama uz popuste do 76%!

I za kraj priuštite sebi masažu u Velikoj Gorici ili Sesvetama!

Odjeću za cijelu obitelj sada možete naručiti iz svojeg doma uz 50% popusta na vaučer za web shop 3suisses, a ukoliko se dvoumite kojom rekreacijom ćete se baviti ove zime – predlažemo KravMagu u Zagrebu, Splitu, Karlovcu, Osijeku, Rijeci i Zadru!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene