Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

CRNO JAJE

Crno Jaje u ritmu i melodiji glazbenih akcija!

PR
PR
Spektakluarne akcije u Rogaškoj Slatini i Vodicama početkom lipnja!!!

 Doživi atmosferu čarobne večeri uz melodije i hitove popularnog glazbenog sastava Neno Belan & Fiumens! U suradnji s partnerom Imperial Park Hotel***, Crno Jaje pripremilo ti je romantičan boravak s polupansionom za dvoje, uz dijete do 10 godina gratis! Garantiran hedonizam i uživanje u Vodicama! Budući da pogodnostima nema kraja, tu je i 300 kn dodatnog popusta uz KOD: MONRI1 zahvaljujući Monri payment sustavu - partneru Crnog Jaja!

Pročitajte i ovo PR Oglas Smršavite i podarite sebi zdravlje, ljepotu i samopouzdanje uz Crno Jaje super ponude i do 80% popusta! pr Oglas Krenite u pozitivne promjene uz CrnoJaje & Figurellu! PUSH UP program trajne vitkosti u Zagrebu i Zadru uz čak 80% popusta!

PR PR

Drage dame, Crno Jaje misli i na Vas! Ladies weekend za pamćenje! Ne propustite poseban paket u prekrasnoj Rogaškoj Slatini uz ritam i nastup benda Bang Bang! A tu su i hitovi talentirane pjevačice Zsa Zse! Predahnite s dragom osobom na 3 dana i 2 noćenja obogaćenim spa&wellness doživljajima, uz doručak i večeru… Doživljaja i pogodnosti nikad dosta, stoga je i tu 300 kn dodatnog popusta uz KOD: MONRI2, zahvaljujući partneru Crnog Jaja - Monri payment sustavu!

Požurite i ne propustite zapjevati uz ova velika imena hrvatske estrade i počastite se odmorom, iskustvom i doživljajima za pamćenje! Iskoristi dodatne popuste s kodovima i uhvati ove jedinstvene prilike na www.crnojaje.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene