Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šanse: 1: milijun

Britanka rodila crno-bijele blizance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka Carole Fraser svoje je blizance u utrobi od milja zvala sol i papar, jer je osjećala da su totalno različiti. No, njezine sumnje su se potvrdile tek kada ih je rodila.

Mala Martha je bijela poput oca, dok je Daniel crne rase na mamu. Iako razlika nije bila toliko očita na rođenju, kako rastu razlika u boji sve je vidljivija. 'Ljudi komentiraju kako su različiti, no nitko nije rekao ništa neljubazno. Nedavno su nas zaustavili japanski turisti, koji su bili toliko fascinirani da su ih morali fotografirati. Nama više nisu neobični, ponekad i zaboravimo da imaju drugačiju boju kože', kaže 42-godišnja Carole.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ruby i Pearl Day Britanci izabrali najsličnije (i najljepše) blizanke u zemlji! Slika nije dostupna Lezbijke podijelile jajašca i rodile blizance

Za nju ta cijela situacija nije neuobičajena, jer je odrasla uz majku bjelkinju i oca crnca. Njezin otac je bio s Kariba, a nakon nje, majka je imala još dvije kćeri s drugim partnerom i obje su bile bjelkinje. 'Zato ja ne vidim nikakvu dramu u imanju braće ili sestara druge boje kože' smatra Carole.

Iako su šanse da blizanci imaju različitu boju kože bile jedan naprema milijun, Carole je osjećala da će to baš biti slučaj kod njezine djece. Ona je presretna što su njezina djeca uopće rođena. Suprug Brian i ona pokušavali su imati djecu godinama, prošla je i nekoliko spontanih pobačaja. Zbog jednog, koji se dogodio samo tjedan dana ranije, Carole je čak krvarila na vlastitom vjenčanju u kolovozu 2008. godine, piše Mirror. Carol i 33-godišnji Brian prije dvije su godine dobili i djevojčicu Ruby.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene