Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Coca-Colina svečana večera i ove godine oduševila poslovne partnere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U bajkovitome blagdanskom ambijentu uz gastronomski su doživljaj goste zabavljale glazbene legende Oliver Dragojević i Gibonni.

Pročitajte i ovo S polica trgovina maknuta Coca-Cola - 1 Nakon objave nalaza Oglasili se trgovački lanci: Proizvodi Coca-Cole vraćaju se na police dućana Ilustracija Opet ih prodaju Coca-Colini proizvodi vraćaju se na police: Oglasila se Fortenova grupa

Coca-Colina je svečana večera održana u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb hotela oduševila brojne predstavnike hrvatske poslovne zajednice i diplomatskoga zbora za koje je tvrtka i ove godine pripremila jedinstven blagdanski doživljaj u svojemu prepoznatljivom stilu.

Domaćica je večeri, glavna direktorica Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju Maria Anargyrou-Nikolić, uvela goste u pravu Coca-Colinu blagdansku bajku u kojoj su se za vrhunski glazbeni program pobrinule glazbene legende Gibonni i Oliver Dragojević. Goste su prethodno zanimljivom izvedbom zagrijali Ante Gelo i Borna Šercer, a posebnom energijom na samome su početku večeri simpatije prisutnih osvojile Frajle.

Glazbena priča nakon samostalnih nastupa Olivera i Gibonnija u prekrasnom ambijentu čije uređenje potpisuje akademski slikar i najpoznatiji hrvatski cvjećar Saša Šekoranja, zaokružena je zajedničkim nastupom svih glazbenika, koji su se prvi put okupili zajedno na pozornici te oduševili sve uzvanike na Coca-Colinoj svečanoj večeri. Uz izniman su glazbeni doživljaj s još jednoga prekrasnog blagdanskog okupljanja uzvanici za uspomenu mogli ponijeti fotografiju s glazbenicima te Coca-Colinim Djedom Božićnjakom.

U večeri ispunjenoj sjajnim ugođajem uživalo je dvjestotinjak gostiju, među kojima i Stojan Ivanov, direktor franšize Coca-Cole za Bugarsku, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, Ljerka Puljić, članica Nadzornoga odbora Agrokora, Olivia Jakupec, članica Upravnog odbora Podravke, Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpro-centra, Nj. Eksc. Stavros Tsiepas, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Helenske Republike u Republici Hrvatskoj, Michael Rousek, drugi tajnik Američkoga veleposlanstva u Republici Hrvatskoj, Vedrana Jelušić Kašić, direktorica EBRD-a za Hrvatsku, Berislav Horvat, predsjednik Uprave Ernst & Young i predsjednik Odbora guvernera Američke gospodarske komore, Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze, Henning Tewes, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska, Robert Markt, izvršni predsjednik Hrvatskoga Crvenog križa te brojni ugledni uzvanici iz poslovnoga i medijskoga svijeta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene