Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Žrtva neuspjelog trika prebačena je u bolnicu s potresom mozga.


Ben Garnham, 37-godišnjak iz velškog Blackwooda, završio je u ponedjeljak navečer u bolnici s potresom mozga zahvaljujući cirkuskom klaunu čiji je štos pošao po zlu. 

Vezani članci Mislav Čavajda (Foto: Facebook) Poznati domaći glumac ozdravio u društvu Charlijevih anđelica: "Hvala vam, moje dame!" Kamion koji je prouzročio nesreću kod Novske (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Još nije poznat uzrok nesreće: Vozač kamiona noć je proveo u pritvoru, teško ozlijeđena žena i dalje je životno ugrožena

Da stvari budu time gore, sve su to promatrala brojna djeca, uključujući i njegovu, koja su se silno uplašila kada su vidjela da leži bez svijesti.

"Problem je bio u tome što mi klaun uopće nije rekao što smjera, objasnio mi na što se pripremiti. No, lako za to. Naljutio sam se kada sam vidio snimku incidenta, pa nisu smjeli onako postupiti sa mnom. Iznijeli su me s pozornice kao vreću, bez da su pričekali liječnike. Pa valjda je najprije trebalo utvrditi imam li opasne ozljede glave, vrata i leđa, mogao sam ostati invalid", napisao je na svom profilu na Facebooku Garnham, koji je potvrdio da od cikusa ipak neće tražiti financijsku odštetu.

Priču treba zaključiti podatkom da je Garnhama nespretni klaun već sutradan nazvao da vidi kako je, te da su se dvojica muškaraca dogovorili za piće jednom kada se zdravstveno stanje žrtve popravi.