Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Takozvana Lena Mazda policajcima ja obećala da će ih gađati iz čečenske bazuke.


Helena Ljašenko, 28-godišnjakinja iz ruskoga grada Iževska, uspjela je u petak nadmašiti sva očekivanja u kategoriji "bezobraznica godine".

Vezani članci Raskrižje ulica Vajdin vijenac i sv. Mateja u Zagrebu (Foto: screenshot Google Maps) Nesreća u Zagrebu: Dijete teško ozlijeđeno u naletu vozila, policija moli očevice da se jave Dvojica Amerikanaca napadnuta u Zadru (Foto: Instagram/Dnevnik.hr) Policija objavila detalje napada u Zadru, oglasio se i vlasnik kluba: "Ovaj slučaj nije pokazatelj Zadra ni turističke Hrvatske"

Naime, djevojka se odlučila praviti se mrtva dok je sutkinja čitala presudu, a jednom kada se vratila među žive (stigla joj je poruka na mobitel pa se odlučila dopisivati, op.a.), udarila je policajca, zatim nasrnula na novinara, a na kraju je još i sutkinji na vrlo vulgaran način rekla 'što je ide'.

Problemi Ljašenko sa zakonom su počeli krajem 26. siječnja kada je napravila prometni prekršaj, pa optužila policajce da su je brutalno dvaput pretukli jednom nakon što su je zaustavili.

Pijana i zauzeta mobitelom, na parkiralištu oštetila 17 automobila

Srećom po muškarce u uniformi, zapis je otkrio da je zapravo ona bila ta koja je vrijeđala i tukla (jednom je u postaji opalila šamar, drugi video, 10:15), zbog čega je zaradila prijavu za napad na službenu osobu.

Takozvana 'Lena Mazda' zatim je sredinom veljače ugrozila živote dvoje pješaka kada se odlučila voziti na nogostupu, a zabrljala je i u četvrtak jer je svojim automobilom pogodila dva parkirana vozila i pobjegla s mjesta nesreće.

Zbog svega navedenog, ali i bojazni da bi mogla nestati ili ponoviti neko kazneno djelo, sutkinja je u petak odbila prijedlog odvjetnice da Ljašenko umjesto iza rešetaka smjesti u kućni pritvor.

Lena Mazda će u zatvoru ostati do 8. travnja 2016., a kako je izgledala predstava koju je priredila u sudnici, možete pogledate u sljedećem videu.