Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pmogao australskoj policiji

Ciklon Yasi 'pomeo' polja marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ciklon Yasi, koji je nedavno opustošio sjeveroistok Australije, imao je i pozitivan učinak. naime, pomogao je lokalnoj policiji u borbi protiv narko tržišta, uništivši polja marihuane u čitavoj regiji.

Destruktivan vjetar, koji je uništio čitave šume, otkrio je, ili uništio mnoge usjeve marihuane, piše Cairns Post. 'Očekivali smo da će mnoga polja kanabisa biti uništena. Okolno raslinje više ne pruža zaklon poljima na kojima se uzgaja ta biljka', rekao je policijski narednik Kevin Goan.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

osim toga, uništena su i posebna svijetla, koja su pomagala uzgoju kanabisa, a ciklon Yasi se pobrinuo za to. 'Za sve one koji su dugoročno ulagali u taj biznis, gubitak će znatno utjecati na njihov biznis', zadovoljno je zaključio narednik Goan.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene