Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagrljaj pitona

Četvorka koja će vas izmasirati kao nitko do sad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Walter, EJ, Daniel i Michelle pitoni su koji uoči masaže pojedu po deset kokoši kako ne bi odlučili pojesti osobu koju masiraju.

Više je vrsta masaže, ali ona u kojoj vas masiraju zmije svakako je nešto drugačije. Upravo takvu uslugu nudi jedan zoološki vrt na Filipinima - tijekom 15 minuta akcije na hrabre sudionike stavljaju se četiri ogromna burmanska pitona. I sve to je besplatno kako bi se potaknulo posjetitelje na više interakcije sa životinjama. U zoološkom vrtu žele da svi posjetitelji koji to žele dobiju priliku približiti se nekoj od životinja, piše Oddity Central.

Pročitajte i ovo Burmanski piton NA FLORIDI VIDEO Ajme, koliki je! Bezbrižno su šetali nacionalnim parkom, a onda ih je iznenadio ogroman burmanski piton Ilustracija STRAŠNA ZMIJURINA Piton dug tri metra omotao se oko dječaka i odvukao ga u bazen, a onda su se pojavili djed i otac

Četiri zmije maserke, Walter, EJ, Daniel i Michelle, uoči masaže pojedu po deset kokoši kako bi se izbjegla glad u nezgodnom trenutku. Nitko ne želi da se nahrane svojim klijentima.

Umjesto prezentacije masažera prevarantice opljačkale staricu

Klijenti također dobiju sigurnosne upute.

Ova masaža sigurno se može nazvati čudnom, a sigurno je i da zmije pojma nemaju što se događa. Iskustvo je savršeno za one koji su uvijek spremni probati nešto novo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene