Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boli gledati

Bravo, majstore: Spalio je Lamborghini Aventador zbog selfie fotografije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Žuta zvijer' bi vrlo vjerojatno bila spašena da se vlasnik na vrijeme prestao praviti važan i skinuo nogu s papučice za gas.

Lamborghini Aventador LP720-4 Roadster, superautomobil vrijedan više od 3,5 milijuna kuna, skončao je prije mjesec dana spaljen do temelja između ostalog zahvaljujući i vlasniku koji je na semaforu 'derao' po gasu dok ga je prijatelj iz Ferrarija fotografirao.

Pročitajte i ovo Požar automobila - 3 traži se počinitelj Otvorenim plamenom podmetnut požar: Izgorjela tri auta, skuter, šupa, garaža... Požar u Čileu Uveden policijski sat VIDEO Vatrena stihija u Čileu ubila 64 osobe, predsjednik ima loše vijesti: "Ta će brojka sigurno rasti i to značajno"

Naime, pa i unatoč tome što su vlasti u Dubaiju zaključile da je automobil imao grešku, 'žuta zvijer' bi vrlo vjerojatno bila spašena da se vlasnik na vrijeme prestao praviti važan i skinuo nogu s papučice za gas.

Balavac zapalio svoj Ferrari od 400.000 dolara - a razlog će vas razbjesniti

Na njegovu žalost, on od silne buke uopće nije primijetio da ga ljudi dozivaju, odnosno da mu trube, te je naposljetku samo nemoćno mogao promatrati kako njegov skupocjeni ljubimac završava u plamenu.   

Novinari portala GT Spirit su napomenuli da je Lamborghini Aventador LP720-4 Roadster napravljen u svrhu proslave pedesete godišnice od osnutka tvrtke, te da je takvih primjeraka bilo samo 200 u svijetu.

Pogledajte kako je izgledao taj incident, odnosno snimku koja se pojavila tek u ponedjeljak na YouTubeu i koju je objavio vozač koji je cijelu 'tragediju' promatrao na semaforu iz prvog reda.   

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene