Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jody Palmer uzaludno je pokušavala dobiti dijete punih dvadeset godina, a onda joj se pred sam Božić dogodilo čuda, a da toga nije bila niti svjesna - rodila je.


Niti ne znajući kako je trudna, 38-godišnja Jody iz Melbournea probudila se prošle subote oko 5 sati ujutro s velikim bolovima u trbuhu, a samo tri sata poslije, rodila je dječaka uz pomoć svojeg partnera Tima Martina. 'Osjetila sam strašnu bol i mislila sam kako opet imam pobačaj, ili izvanzemaljca u trbuhu', rekla je Jody, a prenosi australski Herald Sun.

Vezani članci Franka Batelić Franka Batelić pokazala poveći trudnički trbuh: "Moj zadnji posjet studiju u jednom komadu" Iva Jerković, Ante Burazin, Mate Rončević (Foto: Instagram) Najsretniji dani: Prelijepa Iva Jerković više ne skriva sve veći trudnički trbuh

>> Istovremeno porodila kćer i ispekla puricu

Operaterka centrale hitne službe njezinog je partnera Martina navodila kroz iznenađujući porod, koji se odvijao u kupaonici njihovog doma. 'Čula sam operaterku kako govori da ako želim tiskati, da to i uradim pa sam to učinila iz sve snage, a mališan je 'izletio', s pupčanom vrpcom omotanom oko vrata', objasnila je Jody. Njezin partner istaknuo je kako nije imao previše vremena za razmišljanje, ali da je pomoć operaterke bila velika i više nego dovoljna.

Nekolicina žena u Australiji svake godine rađa na sličan način

'Već sam u potpunosti odustala od nadanja kako ću imati vlastito dijete, a ovo što se dogodilo pravo je božićno čudo', zaključila je presretna Jody. Ono što je najčudnije, jest da ona nije niti shvatila da je trudna, već je samo primijetila kako su joj mjesečnice neregularne, a kroz posljednjih par mjeseci čak je izgubila par kilograma, umjesto da ih je dobila. Svake godine, nekolicina žena u Australiji otkrije da su bile u drugom stanju na taj način.

Novorođeni dječak Jesse, po rođenju je težio 1,114 kilograma te je odmah prebačen u bolnicu Royal Women, na neonatalni odjel intenzivne njege, gdje će i ostati narednih par mjeseci.