Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raskoš na društvenim mrežama

FOTO Bogate i lijepe - One vladaju Instagramom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njihov stil i ljepota definitivno ostavljaju bez teksta što potvrđuju milijuni obožavatelja koji ih prate na društvenim mrežama.

Lijepe i bogate Ruskinje brzinom svjetlosti 'uzurpirale' su Instagam na kojem neke od njih imaju, poput svjetskih glumačkih ili pjevačkih zvijezda, preko milijun fanova.
Njihov stil i ljepota definitivno ostavljaju bez teksta. Pogledajte neke od najpopularnijih Ruskinja na Instagramu.

Svetlana Bilyalova
je jedna od onih koje imaju preko 1,5 milijuna fanova. Ova ljepotica je model, a rođena je 1992. godine u Moskvi.

Galinka Mirgaeva
je definitivno jedna od najzgodnijih djevojaka na Instagramu. Radi kao model, rođena je 1987., a za vrlo kratko vrijeme skupila je preko milijun sljedbenika na Instagramu.

Olja Abramovič je također model, no o njoj se ne zna mnogo. No, zna se da joj je Facebook nekoliko puta brisao slike zbog golotinje, a na Instagramu ima preko 1,3 milijuna fanova.

Olesya Malinskaya je zgodna, bogata i uvijek savršeno obučena. Rođena 1989. godine u gradiću Volgodonsk, a u Moskvu se preselila kada se sa 18 godina udala za bogataša Antona Malinskog. Razveli su se jer ga je navodno varala sa drugim bogatašem, ali je ipak zadržala njegovo prezime. Olesya je bivši model, a sada je vrlo uspješna kreatorka ekskluzivnih haljina za dame.

Pročitajte i ovo Islam Halilov Tijekom terorističkog napada VIDEO Hrabri dječak spašavao ljude tijekom krvoprolića: "Jako sam se bojao, mislio sam da će baciti granatu i na nas..." Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada

Ona je jedna od najbogatijih manekenki, a tek joj je 26 godina!

Olga Ibragimova je poznata modna dizajnerica i prijateljica Olesya Malinskaya. Ova djevojka je rođena u Permu, u bogatoj obitelji ruskih državnih dužnosnika. Svoje modne butike je otvorila u Permu, Rimu i Moskvi.

Marina Mayer je od onih djevojaka koje su imale tu sreću da se bogato udaju. Muž ju stalno obasipa poklonima, a nedavno je od njega dobila skupocjeni auto Bentley. Marina uživa u životu, a to prati čak preko 350.000 njenih Instagram fanova.

Tatjana V. Lyalina
je još jedna bogatašica sa Instagrama. Ova visoka plavuša je također modni dizajner, ali i dizajner interijera. Rođena je 1982. godine, a nedavno je dobila kćerku, s kojom se često slika za Instagram. Popularna je zahvaljujući svom besprijekornom stilu i ekstravagantnom načinu života.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene