Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpoznatiji bloger i bauštelac u Hrvata, Krule organizira promociju svoje treće knjige 'Obrana i zaštita od gluposti 3.dio". Turneja po Hrvatskoj je najavljena i ako Kruletov 'Opelijander' izdrži zahtjevnu kilometražu koja se pred njega stavlja, svjedočiti ćete promocijama na kakvima još niste bili! Ove subote (sutra) promocija se održava u Zagrebu.


U caffe baru "Prostor do" (nalazi se u blizini Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu), sa početkom u 18 sati, održava se promocija knjige 'Obrana i zaštita od gluposti 3.dio'. Bloger Krule je jedan od najčitanijih autora na popularnoj blogerskoj platformi blog.hr. Njegovi britki, da ne kažemo oštri komentari hrvatske svakodnevice postali su obavezna sociološka literatura što na blogu, što na društvenim mrežama. Kruletovi komentari su ono što u stvari svak od nas misli, ali nas je strah (vuna, prpa, trta) to javno reći.

Vezani članci Ilustracija Prosječna plaća u metropoli je rasla, ali što donosi jesen? Jedna se djelatnost baš istaknula Zagreb, ilustracija Tragedija u centru Zagreba: Biciklom zapeo za tramvajsku prugu pa preminuo na licu mjesta

Ako ste jedan od njegovih vjernih čitatelja ili jedan od 7.000 'followera' na Facebooku ne smijete propustiti promociju čuti i vidjeti legendarnog Kruleta, te ga možda pitati neko škakljivo pitanje(prije škakljivog pitanja obratite pažnju na Kruletovu visinu i kilograme). Sudeći po njegovim tekstovima i Facebook postovima na promociji neće nedostajati smijeha, duhovitih opaski, građevinarskog rječnika i glasne rasprave.

Riječ dvije autora o koricama najnovije knjige:

Kako je to već bilo na prvoj knjizi… a i drugoj… vidimo da se i dalje zadržavaju likovi muškarca i žene, gdje je pavijan diga ruku u zrak ka da kontrolira promet, a žena ka žena, gleda budalu što dela. Inače da znate, NASA je na satelitima „Pioneer 10“ i „Pioneer 11“ pritefterila zlatnu ploču upravo sa ovim likovima muškarca i žene, zajedno sa našim sunčevim sustavom (pogledaj dolje na slici) u nadi da ako jednog dana vanzemaljci nalete na ta dva satelita i vide tu ploču, da znaju da negdje u svemirskim prostranstvima postojimo mi. Po meni, to je nešto najgluplje što je ljudski um mogao poslati u Svemir, jer štob se reklo vojnom terminlogjom – ko normalan odaje položaje? El nije tako? Baš zato što je to po meni nešto najgluplje, zato je i završilo na sve 3 knjige.

Vidimo se u 'Prostoru do..' u subotu u 18 sati!

KRULE ON THE ROAD (pratite Kruletov blog i Facebook profil za objavu mjesta radnje promocije):

14.09. - Zagreb
18.09. - Pula
21.09. - Split
22.09. - Šibenik
23.09. - Zadar
24.09. - Gospić
28.09. - Dubrovnik
03.10. - Karlovac
05.10. - Osijek

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju