Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je rodila sina Ryana, Hayley Phillips mislila je kako neće proći još dugo prije nego se rodi i njegov brat blizanac. No ipak, prije nego se to dogodilo prošao je čak 51 sat. Tek je tada na svijet odlučio doći i Lewis.


Blizanci Ryan i Lewis ne samo da su rođeni na različite datume, već također imaju i različite horoskopske znakove. Uskoro će Ryan proslaviti svoj prvi rođendan u znaku lava, a Lewis dva dana kasnije u znaku djevice, piše Daily Mail. ‘Imala sam dva poroda. Ryan se rodio kod kuće, a Lewis u bolnici. Na različite datume slave rođendan, imaju različite horoskopske znakove, a da se Lewsi rodio nekoliko dana kasnije, ne bi krenuli u školu u istoj školskoj godini. Izgledaju isto, ali su veoma različiti’, rekla je njihova majka Hayley.

'Osjećala sam se kao da nisam ni rodila’

Vezani članci George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) Šuškalo se da on ima vanbračno dijete i da se rastaju, a sada im stižu još jedni blizanci? Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Ovaj par slovi kao jedan od najmisterioznijih jer vješto čuva svoj život daleko od očiju javnosti

Prošle godine 23. kolovoza, primljena je u bolnicu zbog trudova, 11 tjedana prije predviđenog termina. Mislilo se da ima blagu infekciju i liječnici su je poslali kući. Ali tek nekoliko minuta nakon što je stigla u svoj dom u Sunderlandu, trudovi su opet počeli, a Hayley je rodila. Suprug ju je ponovno odvezao u blonicu i sve je bilo spremno za rođenje Lewisa. Ali, kako je prolazilo vrijeme, ništa se nije događalo. ‘Čim sam došla u bolnicu, osjećala sam se kao da nisam ni rodila’, ispričala je Hayley.

'Mala čuda'

‘Prestali su svi bolovi i osjećala sam se dobro. Sljedeća dva dana posjećivala sam Ryana, dok je Lewis još uvijek bio u meni, što je bilo veoma neobično’, priča Hylaey. Liječnici su je poslali kući, a čim se vratila počela je osjećati trudove zbog čega se opet vratila u bolnicu. Lewis se rodio nakon šest sati. 'Bilo je predivno moći ih držati zajedno. Zdravi su i rastu, a oba su mala čuda’, zaključuje majka.