Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nerina Orton 22-godišnja je studentica i plesačica burleske iz Velike Britanije koja 23 sata na dan provodi u tijesnom korzetu zbog čega ima najtanji struk u svojoj zemlji.


Njen struk u korzetu širok je jedva 39,9 centimetara, a nada se da će se uskoro moći 'pohvaliti' strukom od samo 35,5 cm. Bez korzeta struk joj mjeri 55 cm, piše Huffington Post.

Vezani članci Aleira Avendano Potrošila je 200 tisuća dolara da bi izgledala kao Barbika, a godinama je nosila i korzet 23 sata na dan Jelena Rozga (Foto: Instagram) Korzet i koža: Vamp izdanje poznate domaće slatkice oduševilo njezine obožavatelje

Nerina Orton visoka je 164 centimetra i teži 50 kilograma, a cilj joj je uskoro biti vlasnica najtanjeg struka na svijetu. Tu titulu trenutno drži Amerikanka Cathie Jung, a kako bi joj je preotela, Nerina se svaki dan utegne u korzet kojeg nosi 23 sata na dan. 'Kad nosim korzet osjećam se vrlo ženstveno, a plus je i to što zahvaljujući korzetu mršavice mogu imati bokove', kaže Nerina.

>> Ma kakav običan piercing - pogledajte najnoviji hit!

Korzete je počela nositi s 14 godina, danas ih ima čak 78 čija je ukupna vrijednost 150.000 kuna. Kako bi održala tanak struk jede šest vrlo malih obroka u danu, te često odlazi na liječničke pretrage ne bi li bila sigurna da korzeti ne štete njenim unutarnjim organima.

'Rebra su mi se približila i zato liječnici moraju često provjeravati je li mi kralježnica u redu', kaže Nerina koja inače studira biomedicinu i dodaje kako ljudi često zure u nju na cesti, no to njoj ne smeta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook