Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najsretnija sobarica boji se otmice

Bivši šef sobarici ostavio luksuzan stan i 3 milijuna funti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sreća se osmjehnula singapurskoj sobarici. Bivši šef oporučno joj je ostavio svoj luksuzni stan i skoro 3 milijuna funti.

47-godišnja Filipinka, koja nije htjela otkriti svoj identitet, kaže da je 'najsretnija sobarica u Singapuru, imala ili ne novac'. Brinula se za liječnika i njegovu pokojnu majku. Iz zahvalnosti joj je doktor Quek Kai Miew, koji je umro u 69.-toj godini, ostavio svoju imovinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlostavljanje u Srbiji Mučna svjedočanstva: Ako se žale na bol, vežu ih, ne daju im anesteziju - "Rodila sam mrtvorođenče. Sama, bez ikoga u blizini" Stjepan Nemak - 3 Donosi Provjereno Vjerovao je prijatelju na riječ: Slijep i bez oba stopala, ostao je prevaren i sam u straćari bez vode

'Bila sam tako tužna i srce mi se paralo kad je umro. Bili smo neodvojivi. Zbog tuge sam se morala preseliti kod njegovog nećaka. Više sam godina provela s njim nego vlastitom majkom', rekla je sobarica. Tvrdi kako ju novac nije promijenio, piše Daily Mail.

'Ne razmišljam previše o novcu. Živim kako sam živjela i prije. Ne mogu se ponašati drugačije jer imam novac. Čak me i moje prijateljice, sobarice, isto tretiraju', rekla je. Sama je sebe nazvala 'Christine', a svoj identitet ne želi otkriti kako netko na Filipinima ne bi to saznao, oteo njezinu obitelj i tražio otkupninu.

Prijavila za dobivanje trajnog boravišta u Singapuru, kako se ne bi morala vratiti na Filipine. Boji se da bi je tamo netko mogao oteti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene