Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sreća se osmjehnula singapurskoj sobarici. Bivši šef oporučno joj je ostavio svoj luksuzni stan i skoro 3 milijuna funti.


47-godišnja Filipinka, koja nije htjela otkriti svoj identitet, kaže da je 'najsretnija sobarica u Singapuru, imala ili ne novac'. Brinula se za liječnika i njegovu pokojnu majku. Iz zahvalnosti joj je doktor Quek Kai Miew, koji je umro u 69.-toj godini, ostavio svoju imovinu.

Vezani članci Li Wenliang Upozorio svijet na novu opasnost, pa i sam postao njena žrtva: Policija ga je utišala jer je ''širio glasine'', a danas ga smatraju herojem Slika nije dostupna 'Stvarno sam mislila kako ću umrijeti!'

'Bila sam tako tužna i srce mi se paralo kad je umro. Bili smo neodvojivi. Zbog tuge sam se morala preseliti kod njegovog nećaka. Više sam godina provela s njim nego vlastitom majkom', rekla je sobarica. Tvrdi kako ju novac nije promijenio, piše Daily Mail.

'Ne razmišljam previše o novcu. Živim kako sam živjela i prije. Ne mogu se ponašati drugačije jer imam novac. Čak me i moje prijateljice, sobarice, isto tretiraju', rekla je. Sama je sebe nazvala 'Christine', a svoj identitet ne želi otkriti kako netko na Filipinima ne bi to saznao, oteo njezinu obitelj i tražio otkupninu.

Prijavila za dobivanje trajnog boravišta u Singapuru, kako se ne bi morala vratiti na Filipine. Boji se da bi je tamo netko mogao oteti.