Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen u sendvič

Bivša i sadašnja mu pred očima skočile u rijeku da vide koju će spasiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša se bacila u rijeku i zatražila od mladića da je spasi, a kada se njegova sadašnja cura uplašila da bi on to doista mogao učiniti, za njom skočila je i ona.

Wu Hsia (21), očito fatalni mladi Kinez iz Ningboa, našao se neki dan u ljubavnom izazovu života kada su njegova bivša i sadašnja djevojka skočile u rijeku da otkriju koju voli i za kojom će se baciti da je spasi.

Pročitajte i ovo Provjereno: Hajrudin Veletovac Ljubavna priča Već 13 godina brine za suprugu, a njihova priča vraća nadu u ljubav: "To nije žrtva. Žrtva je nešto drugo" Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi

Prilično očekivano, mladić se odlučio smočiti zbog djevojke s kojom je trenutačno u vezi, pa su bivšu iz mulja u koji je upala do prsa na kraju morali čupati vatrogasci.

Wu je s godinu dana mlađom Jun Tang raskinuo prije četiri mjeseca, a razlog prekidu je bilo to što se zaljubio u Rong Tsao.

Jun se s tom odlukom nije pomirila te je od njega svakodnevno zahtijevala da joj se vrati, a život mu nije olakšavala ni Rong koja je neprestano zanovijetala zbog Jun. 

Svjestan da nešto mora poduzeti, Wu ih je okupio kako bi im jasno dao do znanja kako stvari stoje, ali je sve krenulo 'nizvodno' kada su se djevojke stale svađati.

Uvrijeđena nekom od rečenica, Jun se bacila u rijeku i zatražila od bivšeg da je spasi, a kada se Rong uplašila da bi on to doista mogao učiniti, za njom je skočila i ona.

Premda je Wu nedvosmislenom gestom dao do znanja do koje mu je od njih više stalo, vatrogasci su medijima potvrdili da najgore po mladića još nije prošlo jer su iz kratkog razgovora shvatili da Jun nema namjeru odustati. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene