Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi projekt

Biste li sjeli u ovakvo taksi vozilo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukupno tri terapeuta kružit će gradom u taksi vozilima i pričati s građanima o njihovim problemima.

Švedska taksi tvrtka pokrenula je novi projekt u sklopu kojeg će na zadnjem sjedištu njihovih automobila sjediti terapeuti kako bi besplatnom terapijom pomogli mještanima Stockholma u borbi sa 'zimskim bluesom', piše The Local.

Pročitajte i ovo Policija; ilustracija - 2 Pravila su ista za sve Dvije skupine vozača su pod posebnim nadzorom policije: Dnevnik Nove TV otkriva zašto Dostavljači Blagdanska okupljanja Počinje pojačani nadzor taksija i dostavnih vozila: Policija posebno provjerava ove stvari

Obzirom da oni koji taksistima 'otvore dušu' kao da su na terapiji nisu rijetkost, sigurno će se mnogi obradovati kvalificiranim terapeutima koji će s njima razgovarati sljedeća dva tjedna. Po glavnom gradu vozit će se njih troje, a građani mogu unaprijed rezervirati putovanje i iznijeti svoje probleme dok kruže gradom.

Mrtav pijan pozvao taksi, sutradan shvatio što je napravio!

I pritom ne trebaju strahovati da će taksisti s nekim podijeliti njihove mračne tajne - naime, vozači su potpisali ugovore o tajnosti.

'Ne znamo koliko točno će svaki put trajati, ali moramo biti fleksibilni', objasnila je Mia Fahlén, jedna od psihologinja uključenih u projekt i dodala kako vjeruje da bi čak i 10-minutno putovanje moglo biti dovoljno da mušteriji ukaže na pravac koji bi njezin život mogao promijeniti na bolje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene