Obavijesti Video Pretražite Navigacija
72.000 kristala

Biste li sjeli na WC od Swarovski kristala vrijedan 640.000 kuna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 72.000 komada Swarovski kristala bilo je potrebno da bi se ukrasio ovaj wc.

Ako ste i pomislili nabaviti jedan primjerak samo za sebe ovaj wc optočen sa 72.000 Swarovski kristala, vrijedan oko 640.000 kuna - nije na prodaju. Za njegovu izradi bilo je potrebno oko mjesec dana.

Pročitajte i ovo Potres u Japanu 2011. godine Na današnji dan ''To su stvari koje želim zaboraviti, ali ne mogu'': Godišnjica jednog od najsnažnijih potresa u povijesti Lansiranje rakete H3 Uspješno lansiranje VIDEO Pogledajte kako je Japan lansirao novu raketu nakon prošlogodišnjeg fijaska

Predstavila ga je korporacija Lixil u svom showroomu u jednom shopping centru u Tokiju. 'Dosta toga značajnog dogodilo se ove godine u Japanu i kako se približavamo kraju godine nadamo se da će nam i iduća godina biti sjajna naš kao što se sjaje ovi kristali', rekao je Kazuo Sumimiya iz Lixil Corp., kompanije koja se, između ostalog, bavi proizvodnjom i distribucijom različitih proizvoda za kupaonice i kuhinje.

'Ono što Japanu sada treba je moć. Mislim da nam ta moć odlično dođe i za izradu ovakvih wc-a', rekao je jedan od posjetitelja za kristalni primjerak wc-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene