Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Društveni eksperiment

Biste li mogli prešutjeti da vidite umirovljenika (65) kako na oltar izvodi djevojčicu (12)?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svake godine čak 15 milijuna djevojaka mlađih od 18 godina ulazi u brak.

Ako je za vjerovati podatku koji smo pronašli na stranici Girls Not Brides, svake godine 15 milijuna djevojaka mlađih od 18 godina ulazi u brak.

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala" Ilustracija grad Xianu Kineska vlast mladencima dijeli srećke: "To nije samo početak sretnog bračnog života..."

Jedan takav sličan podatak zaprepastio je i slavnog YouTubera Cobyja Persina, koji se odlučio uvjeriti na vlastite oči što o tome misli moderno američko društvo, preciznije, građani New Yorka.

Trajali su koliko i utrka na 100 metara: Mladenci se posvađali tek što su sišli s oltara

Persin je zato u ime društvenog eksperimenta na ulice izveo dvoje glumaca u dobi od 12 i 65 godina, te ih je zamolio da poziraju kao novopečeni bračni par. 

Ono što je Persin okupljenim ljudima prešutio jest zanimljiv podatak koji kaže da curice u američkoj saveznoj državi Massachusetts i danas mogu ući u brak kao dvanaestogodišnjakinje ukoliko roditelji ili sud daju pristanak, odnosno da ja ta granica tek nešto viša u New Hampshireu (13 godina) i Teksasu (14 godina). 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene