Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nekadašnja manekenka i televizijsko lice Jodie Marsh otvorila je u britanskim medijima zanimljivu temu: plaćaju li žene za seks i koliko je to učestalo?


Marsh je tu temu načela u dokumentarnom filmu "Woman Who Pay For Sex", međutim da bi došla do materijala, morala je otputovati sve do Sjedinjenih Američkih Država budući da su se Britanke iskazale kao vrlo neraspoložene za razgovor o tome ispred kamera.

Vezani članci Bračni par, ilustracija Shakespearova organizacija: Phillip (78) i Patricia (88) vjenčali se u COVID bolnici nakon 46 godina poznanstva Za ljubav nikad nije kasno (Foto: Dnevnik.hr) Za ljubav nikad nije kasno: Najstariji ženik u Hrvatskoj ima 97, a nevjesta 92 godine

Marsh je u SAD-u naišla na daleko opušteniju situaciju, te je jednu od Amerikanki, 46-godišnju Cyndi, nagovorila da nastupi u srijedu u emisiji "This Morning" i ukratko objasni što ju je dovelo do toga da plaća muškarcima za spoj i seks.

"Naprosto sam samo bila radoznala. Već sam nekoliko godina razvedena, u međuvremenu nisam izlazila, te sam trebala nekoga da zadovolji moje potrebe bez da to preraste u nešto ozbiljno, da se u priču uključe emocije", izjavila je gospođa iz Miamija, koja je takozvanu escort uslugu platila 18.000 kuna.

U spoj je bilo uključeno vježbanje joge, večera i piće, a naposljetku i seks u hotelu.

"Htjela sam da to bude zabavno, priliku da mi neki ljepotan posveti pažnju, te su mi se ispunila očekivanja. Bilo je baš slatko te bih takvo iskustvo preporučila i drugima ako je prilika prava i ako ste u mogućnosti kontrolirati svoje emocije", dodala je Cyndi i napomenula da bi rado to ponovila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook