Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blogerica lola94

Jeste li ovisnik o Fejsu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blogerica lola94 piše o nekim 'ljepšim' vremenima kad ljudi nisu bili ovisni o internetu odnosno Fejsu, kad su se više družili te komunicirali 'oči u oči'.

Lola94 se prisjeća kako je kod nje osobno došlo do 'ovisnosti' te tvrdi da se polako liječi od nje.
'Poželim imat sedam - osam godina, da sam cijeli dan vani i da me nije briga kako sam obučena, dal imam i trunku šminke i da moram pazit di mi je mobitel, novčanik ili nešto slično. Htjela bih opet imat ključić oko vrata, kosu svezanu u rep i prljave tenisice jer sam upala u blato dok smo se natjecali ko će prije doć do ljuljačke. Htjela bih doć na igralište, bacit vestu i odmah se uključit u igru. Doć na školsko i samo se uključit u nogomet s dečkima, bez obzira na to što sam jedina cura', piše lola94 na Blog.hr-u. Cijeli post možete pročitati te ga komentirati na blogu lola94.
 

Pročitajte i ovo Ivica Todorić (Foto: Dnevnik.hr) Fotografije i grafički prikazi Todorić objavio detalje "Internacionalne skupine za neprijateljsko preuzimanje Agrokora" Slika nije dostupna "O povijesnom kriminalu" Todorićevo svjedočenje na blogu: "Hrvat sam, živim u Zagrebu, rođen 1951. godine..."

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene