Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dobro poznata scena - dva 'bijesna' automobila napeto iščekuju zeleno svjetlo i natječu se tko će jače nabrijati svoj motor i biti brži. Takav scenarij često završi nesrećom.


Upravo je tome svjedočio vozač na semaforu u Houstonu koji se našao iza dvije Chevrolet Corvette C5 i C6, oboje u vrijednosti od gotovo 50.000 dolara. Vozeći iza njih dvojice neko vrijeme, naslutio je da njihova utrka neće završiti dobro.

Vezani članci Policija, ilustracija Sudar u Zagrebu: 19-godišnji vozač Jaguara skrivio prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen 67-godišnji muškarac Nevjerojatna snimka nesreće u Doboju "Igore, ti danas slaviš drugi rođendan": Siloviti sudar dvaju automobila, jedan za dlaku promašio pješaka

Tako je i bilo. Svjedok kaže da su cijelo vrijeme sumanuto jurili, a kada ih je obojicu zateklo crveno svjetlo na semaforu krenuli su nabrijavati svoje motore.

Pojurili su ne obazireći previše pozornosti na zeleno svjetlo, no nisu daleko stigli. Vozač jednog automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u drugi. Nitko nije smrtno stradao, ali nije poznato da li je bilo ozlijeđenih.