Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar dviju Corvetta

Evo kako su se osramotili ovi 'nabrijani' vozači!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobro poznata scena - dva 'bijesna' automobila napeto iščekuju zeleno svjetlo i natječu se tko će jače nabrijati svoj motor i biti brži. Takav scenarij često završi nesrećom.

Upravo je tome svjedočio vozač na semaforu u Houstonu koji se našao iza dvije Chevrolet Corvette C5 i C6, oboje u vrijednosti od gotovo 50.000 dolara. Vozeći iza njih dvojice neko vrijeme, naslutio je da njihova utrka neće završiti dobro.

Pročitajte i ovo Sara Duvnjak i Josipa Galić - 2 Humanitarni cilj Za popularnu utrku startnina više nema: "Dobre vijesti su da svi još uvijek mogu sudjelovati" Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet

Tako je i bilo. Svjedok kaže da su cijelo vrijeme sumanuto jurili, a kada ih je obojicu zateklo crveno svjetlo na semaforu krenuli su nabrijavati svoje motore.

Pojurili su ne obazireći previše pozornosti na zeleno svjetlo, no nisu daleko stigli. Vozač jednog automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u drugi. Nitko nije smrtno stradao, ali nije poznato da li je bilo ozlijeđenih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene