Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Korisnike je osobito razljutilo što je tvrtka odlučila praviti se gluha i slijepa, odnosno ignorirati pozive u pomoć.


Pablo Blesa, sveučilišni profesor iz argentinskog grada La Plate, naprasno je ušetao u četvrtak u sjedište elektoprivredne tvrtke Edelap ogrnut ručnikom i "naoružan" sapunom i šamponom kako bi napokon obavio jutarnje kupanje.

Vezani članci Povorka Festival slobode u znak neprihvaćanja mjera ograničavanja - 2 Bez maski i socijalne distance: U Rijeci prosvjedovali protiv stožera i mjera Prosvjedi frizera i ugostitelja zbog koronamjera - 1 Ministar Aladrović poručio frizerima i ugostiteljima koji su prosvjedovali zbog posljedica koronakrize: "Smanjenje PDV-a Vladi trenutačno nije u fokusu"

Blesa se u WC-u na kraju tek malo podaprao i oprao kosu, ali je čelnicima Edelapa poslao jasnu poruku što misli o uslugama te kompanije i zaradio pljesak mora nesretnika zatečenih u identičnoj nevolji.

Naime, brojni korisnici te elektroprivredne trvrtke već danima žive bez struje i vode, pa tako i Blesa kojemu je naprosto prekipjelo moljakati djelatnike Edelapa da dođu do njega i pokušaju otkloniti kvar.

"Naprosto sam se umorio od zvanja, pa sam im došao osobno pokazati kako to izgleda kada danima nisi u mogućnosti oprati odjeću i posuđe. Kako je to kada svakodnevno smrdljiv i prljav odlaziš na posao", kazao je između ostalog bijesni profesor, kojemu je isto tako dosadilo uznemiravati prijatelje i moliti ih da ga načas puste u svoje kupaonice.

Nevolje po elektroprivrednu kompaniju i njezine korisnike prouzročila je oluja koja je poharala taj kraj još 5. veljače, vode je nestalo zato što nisu radili motori koji je vuku iz crpilišta, a ljude je osobito razbjesnilo što je tvrtka odlučila praviti se gluha i slijepa, odnosno ignorirati pozive u pomoć.

Tako se i Blesa novinarima požalio da je zadnjih dana tvrtku zvao devet puta, pa naglasio da se nitko nije udostojio podići slušalicu i barem mu otprilike najaviti kada će kvar biti otklonjen.