Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Korisnike je osobito razljutilo što je tvrtka odlučila praviti se gluha i slijepa, odnosno ignorirati pozive u pomoć.


Pablo Blesa, sveučilišni profesor iz argentinskog grada La Plate, naprasno je ušetao u četvrtak u sjedište elektoprivredne tvrtke Edelap ogrnut ručnikom i "naoružan" sapunom i šamponom kako bi napokon obavio jutarnje kupanje.

Vezani članci Sanja Cesar U Zagrebu prosvjed solidarnosti sa Amerikankama zbog odluke o pobačaju: "Ovo će imati utjecaj i na druge zemlje" Kaos u zračnim lukama - 3 Kaos u europskim zračnim lukama se nastavlja: "Nisam siguran kako će to ići..."

Blesa se u WC-u na kraju tek malo podaprao i oprao kosu, ali je čelnicima Edelapa poslao jasnu poruku što misli o uslugama te kompanije i zaradio pljesak mora nesretnika zatečenih u identičnoj nevolji.

Naime, brojni korisnici te elektroprivredne trvrtke već danima žive bez struje i vode, pa tako i Blesa kojemu je naprosto prekipjelo moljakati djelatnike Edelapa da dođu do njega i pokušaju otkloniti kvar.

"Naprosto sam se umorio od zvanja, pa sam im došao osobno pokazati kako to izgleda kada danima nisi u mogućnosti oprati odjeću i posuđe. Kako je to kada svakodnevno smrdljiv i prljav odlaziš na posao", kazao je između ostalog bijesni profesor, kojemu je isto tako dosadilo uznemiravati prijatelje i moliti ih da ga načas puste u svoje kupaonice.

Nevolje po elektroprivrednu kompaniju i njezine korisnike prouzročila je oluja koja je poharala taj kraj još 5. veljače, vode je nestalo zato što nisu radili motori koji je vuku iz crpilišta, a ljude je osobito razbjesnilo što je tvrtka odlučila praviti se gluha i slijepa, odnosno ignorirati pozive u pomoć.

Tako se i Blesa novinarima požalio da je zadnjih dana tvrtku zvao devet puta, pa naglasio da se nitko nije udostojio podići slušalicu i barem mu otprilike najaviti kada će kvar biti otklonjen. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju