Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tisuće ga podržale

Opravdano bijesni korisnik upao u sjedište elektroprivredne tvrtke i tamo se istuširao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnike je osobito razljutilo što je tvrtka odlučila praviti se gluha i slijepa, odnosno ignorirati pozive u pomoć.

Pablo Blesa, sveučilišni profesor iz argentinskog grada La Plate, naprasno je ušetao u četvrtak u sjedište elektoprivredne tvrtke Edelap ogrnut ručnikom i "naoružan" sapunom i šamponom kako bi napokon obavio jutarnje kupanje.

Pročitajte i ovo Prosvjedi - 1 "Dosta je" U subotu prosvjed u pet gradova: "Postoji ogroman broj ljudi koji su svjesni da promjena dolazi" Sukob molitelja i prosvjednika kod Kamenitih vrata U Zagrebu Sukob kod Kamenitih vrata: Prosvjednici zapjevali poznatu dječju pjesmu, intervenirala je i policija

Blesa se u WC-u na kraju tek malo podaprao i oprao kosu, ali je čelnicima Edelapa poslao jasnu poruku što misli o uslugama te kompanije i zaradio pljesak mora nesretnika zatečenih u identičnoj nevolji.

Naime, brojni korisnici te elektroprivredne trvrtke već danima žive bez struje i vode, pa tako i Blesa kojemu je naprosto prekipjelo moljakati djelatnike Edelapa da dođu do njega i pokušaju otkloniti kvar.

"Naprosto sam se umorio od zvanja, pa sam im došao osobno pokazati kako to izgleda kada danima nisi u mogućnosti oprati odjeću i posuđe. Kako je to kada svakodnevno smrdljiv i prljav odlaziš na posao", kazao je između ostalog bijesni profesor, kojemu je isto tako dosadilo uznemiravati prijatelje i moliti ih da ga načas puste u svoje kupaonice.

Nevolje po elektroprivrednu kompaniju i njezine korisnike prouzročila je oluja koja je poharala taj kraj još 5. veljače, vode je nestalo zato što nisu radili motori koji je vuku iz crpilišta, a ljude je osobito razbjesnilo što je tvrtka odlučila praviti se gluha i slijepa, odnosno ignorirati pozive u pomoć.

Tako se i Blesa novinarima požalio da je zadnjih dana tvrtku zvao devet puta, pa naglasio da se nitko nije udostojio podići slušalicu i barem mu otprilike najaviti kada će kvar biti otklonjen. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene