Ostvarite pogodnosti pri redovnim servisima te kupnji dodatne opreme

Galerija


 Da u hladnijim mjesecima led, snijeg i sol uzimaju danak na svakom vozilu, pritom posebno opterećujući akumulator, šasiju, karoseriju i staklo, dobro znaju u Tomić & Co. zbog čega su u BMW prodajno servisnim centrima pripremili izvrsnu proljetno – servisnu akciju. Naime, uz odabir bilo koje servisne usluge svaki vozač dobiva besplatan pregled vozila u 30 točaka, besplatnu nadogradnju navigacijske karte*, te 20% niže cijene na: servis kočnica, ljetne gume i kotače, originalnu BMW dodatnu opremu te pribor kao i BMW bicikle. Iako je zima prošla, zimski kotači su i dalje u ponudi, sada uz 30% uštede.

Vezani članci PR Posebna ponuda najprodavanijih BMW modela PR Neodoljivi MINI modeli za savršen Božić 2018

„BMW proljetna provjera pruža vam mogućnost fokusiranja provjere na posebno opterećena područja. Iz tog razloga provjeravamo motor i mjenjač u istoj mjeri kao i kočni sustav te svjetla. Ukratko, BMW-ova proljetna provjera osigurava da vozilo bude u najboljem stanju nakon zime, a uz malo truda brinemo se da manji problemi ne postanu veći kvarovi“, poručuju stručnjaci iz BMW servisa.

PR
PR
 

Stoga požurite i otkrijte brojne pogodnosti ovlaštenog servisa kako biste bili sigurni da je vaše vozilo u odličnoj formi, a uz provjere: kočnog sustava, vanjskih oštećenja, remenja na trošenje i zategnutost, stanja kotača i guma te svjetala. Naravno, uključena su i testiranja klima-uređaja/grijanja te razina svih tekućina.

„Naši visokokvalificirani stručnjaci specijalizirani su za obavljanje čitavog niza radova održavanja te popravaka na vozilu. Pritom se koriste originalni BMW dijelovi, koji savršeno odgovaraju vozilu, a čime se jamči najviša razina funkcionalne učinkovitosti i kvalitete. Zahvaljujući iznimnoj stručnosti, inovativnim tehnologijama dijagnostike i programiranja, BMW servis jamči da će vozilo biti u vrhunskom stanju“, napomenuli su u BMW salonu.

I zaista, bez nedoumice provjerite svoje vozilo kako bi bezbrižno mogli krenuti na dulje putovanje. Imate li reflektirajući prsluk, rezervni komplet žarulja ili komplet za pružanje prve pomoći? Jesu li vam karte u navigacijskom sustavu ažurirane? Je li tlak u gumama namješten na odgovarajuće vrijednosti? BMW-ova proljetna provjera također obuhvaća i brojne druge točke pregleda.

PR
PR

*Za sva vozila čija je navigacijska karta prvi put aktivirana nakon 01.07.2015.

Više informacija potražite na Internet stranici: https://www.bmw.hr/hr/topics/offers-and-services/personal-services/vehicle-check-maintenance.html