Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Poznati' Beograđanin

Ispovijest žigola: 'Moja najniža tarifa veća je od plaće mog oca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muško ili žensko, običan građanin, političar ili biznismen - ovom žigolu je potpuno nevažno. Evo njegove priče...

Nekada je zavodio sredovječne žene iz puke zabave. Osim osjećaja moći, iz tog zavođenja dobivao je svakojake darove - parfeme, odjeću, putovanja. Uskoro se zasitio obje stvari te odlučio sam postaviti vrijednost svojim uslugama. Dosadilo mu je samo žensko društvo te je proširio svoje apetite i na muški dio populacije - Tako je za srpski Blic ispričao jedan traženi beogradski žigolo. O većini stvari bio je samozatajan, ali je priznao da živi na visokoj nozi.

Pročitajte i ovo Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

"Moja najniža tarifa za večer veća je od plaće mog oca", pohvalio se. Otac mu inače radi kao profesor. Budući da zarađuje popriličnu sumu novca, s lakoćom si uspijeva priuštiti sve ono što mu je potrebno kako bi lakše golicao mašte svojih klijenata. Kozmetika, kontinuirano vježbanje i skupa odjeća samo su neke od stvari u kojima spaja ugodno s korisnim.

U Cannesu se skrivaju najelitnije prostitutke

Njegov marljiv rad na sebi prepoznali su i brojni beogradski političari te biznismeni. Zbog pravila stroge diskrecije, nije odao nikakve detalje svojeg odnosa s političarima. Ipak,  za biznismene je priznao kako ga nerijetko vode na kojekakve večere ako imaju posla s bogatim homoseksualnim gostima iz Europe.

Dobar se glas proširio, pa je za ovog zaposlenog žigola Beograd postao premalen. Svoje je mušterije počeo tražiti i van srpskih granica. To mu ne predstavlja nikakav problem jer tečno govori engleski, njemački, francuski i španjolski. Osim što je poliglot, visoko je obrazovan. Ipak - svoju sreću pronašao je u zanimanju koje ne zahtijeva ništa osim dobrog izgleda. 

Ovime se planira baviti još narednih nekoliko godina, a onda će se, nada se, preko veze skrasiti u jednom beogradskom ministarstvu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene