Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

20-godišnji sin švicarskog milijunaša službeno je najveće derište na svijetu.


Sin švicarskog milijunaša službeno je najveće derište na svijetu.

Vezani članci U Kaštel Sućurcu spalili piramidu s likom Billa Gatesa U Kaštel Sućurcu spalili piramidu s likom Billa Gatesa i znakovima masona Policija, ilustracija Policija mu oduzela auto: Pijan i bez vozačke ozlijedio ženu, prijeti mu kazna veća od 42 tisuće kuna

Neimenovani 20-godišnjak namjerno je zapalio svoj 400 tisuća dolara vrijedan Ferrari 458 Italia. Nadao se, naime, da će dobiti novac od osiguranja kako bi kupio noviji, bolji i brži model, piše News.com.au.

'Jadni' dečko samo je htio novi Ferrari, ali bojao se ocu reći da je onaj koji trenutno ima užasan i da očajnički treba novi. Pa je uzeo stvari u svoje ruke.

Ponovimo u kako se užasnoj situaciji našao - Ferrari koji je imao nije bio najnoviji model na tržištu. A on je dobivao samo 13 tisuća dolara džeparca mjesečno te je sa strane imao još samo 14 drugih automobila među kojima i Lamborghini.

Glupost je neuništiva: Par htio u more ogrnut u kaveze protiv morskih pasa

Dok je pokušavao doći do novog automobila, naletio je na prodavača Ferrarija koji mu je preporučio da samo treba uništiti onaj koji ima i da će novac koji će dobiti od osiguravajućeg društva biti dovoljan za kupnju.

Mali bogataš ga je poslušao, zaposlio dvoje ljudi i dao im po gotovo 20 tisuća dolara svakome da auto peko granice prebace u Njemačku i tamo ga zapale. Dok su oni to radili on je otišao na optuštajuću masažu kako bi imao alibi.

No, cijeli čin paljenja snimile su sigurnosne kamere. Sada je njegov Ferrari potpuno uništen, a on je osuđen na 22 mjeseca uvjetnog zatvora i mora platiti 44 tisuće dolara kazne. Osim toga, ima jedan automobil manje, dakle njih samo 14.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook