Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužna starica

Baka Marguerite ima 104 godine, a Facebook joj NE DA da to objavi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baka Marguerite je već dvije godine na Facebooku, ali zbog greške u sustavu nije u mogućnosti objaviti koliko ima godina. A ima ih 104. Zuckerbergova mreža, međutim, silom objavljuje da ima samo 99.

Imala je četiri godine kada je potonuo Titanic, proživjela je Veliku depresiju, svjedočila svjetskim ratovima, rađanju rock 'n' rolla... Marguerite Joseph iz američke savezne države Michigan tijekom 104 godine života isprobala je gotovo sve široko dostupne vidove komunikacije, a prije dvije godine otvorila je i profil na Facebooku. I tu je zapelo.

Pročitajte i ovo Škola Godine su samo broj VIDEO Nikada nije kasno! Baka prvi put sjela u školske klupe s 92 godine Baka preminule djevojčice Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV Baka preminule djevojčice optužila majku da je pokrivala ozljede djetetu: "Šminkom, sjenilom... Maloj je otpadala kosa, po vratu je bila izgrebana"

Najpopularnija društvena mreža na svijetu odbila je objaviti njezinu pravu dob. Kad god bi u osobne podatke pokušala unijeti datum rođenja, javila bi se greška i 1908. bi se pretvorila u 1928. godinu, a što je još čudnije, pisalo bi da ima 99 godina.

>> Facebook NE ŽELI da dijelite ovu fotografiju!

'Rođaci iz Kanade često su me na Facebooku pitali kako je baka pa sam joj ja otvorila profil da s njima može stupiti u kontakt', rekla je Gail Marlow, unuka bake Marguerite u izjavi za WDIV. Gail gotovo svakodnevno sa svojom bakom sjedi uz računalo i piše što joj Marguerite kaže. Tipkala bi baka i sama da nije slabog vida i sluha.

Zasad je prikupila 109 prijatelja i uz brojne privatne poruke i statuse objavila je i 80-ak fotografija. No, problem s dobi pokazao se gotovo nerješivim.

Gail je slala poruke samom Marku Zuckerbergu, no nikakvog odgovora nije dobila. No, nakon što je vijest objavljena u lokalnim medijima u Michiganu, glasnogovornik Facebooka se javno ispričao baki Marguerite, obećavši kako će stručnjaci uskoro ukloniti grešku i omogućiti joj da na svom profilu objavi koliko uistinu godina ima.

Gail se nada da će obećanje biti ispunjeno do travnja i bakinog 105. rođendana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene